Ђорђе Давид

1. разменио сам са човеком пар реченица, додуше помало чудних

Da li bi hteo to da podelis sa nama?

2. I naravno komentar :
    Е, ово је до јаја одсвирано.

Него, кад излази тај први Death Saw?

Alkosept 1 year ago 3

3. Не, заклели смо се на ћутање. лололо
    Ја сам ту био обезбеђење, али сам помагао ликовима око опреме на бини, било је баш много. Тај Томи, како себе назива, био је скроз у другом свету. Када прича не гледа те у очи, не говори баш најбоље, буни се човек. Ја сам стекао утисак да је тотално изгубљен. Али на сцени, када почне да млати главом и све то, изгледа баш нормално. Уживи се у атмосферу без проблема. Јебемлига. Тако је ваљда са тим уметницима.

Е, то, Џ! Фала :)

4. Meni se sviđa što je pre par godina na Pinku rekao da ne bi dozvolio Seki Aleksić ni da mu čisti kupatilo. U svakom slučaju, čovek je veoma odvažan! :)

5. Тако је ваљда са тим уметницима.

a zato sam ja tako pogubljen lolo

6. Meni se sviđa što je pre par godina na Pinku rekao da ne bi dozvolio Seki Aleksić ni da mu čisti kupatilo. U svakom slučaju, čovek je veoma odvažan! :)

* pre 7 minuta

Sekino kupatilo vece od njegove kuce

7. Ritchie B, pa rekloše već da je čovek, hm... umetnik. :)

8. Него, кад излази тај први Death Saw?

Била то велика очекивања. А после првог слушања - њах. :)

Meni se sviđa što je pre par godina na Pinku rekao da ne bi dozvolio Seki Aleksić ni da mu čisti kupatilo. U svakom slučaju, čovek je veoma odvažan! :)

А што сви хејтују ту Секу? Немам појма ко је та жена тачно, али ми је гитариста из њеног бенда (иначе, човек је металац, а са народњацима ради тезге) рекао да је она тотално кул жена. Не зна да пева, али се ни не курчи као да нешто зна. Није умишљења, блеји с бендом пре и после свирки, зајебава се. Каже да је скроз кул лик та Сека. :)

9. Aaaaah, Đorđe David. Mega folirant i pozer nad pozerima. Uvek sam ga tako doživljavao.
    Sećam se kada je davnih ranih devedesetih sa "Generaciom 5" nastupao na gitarijadi u Mladenovcu, ceo njegov nastup sam u znak protesta proveo leđima okrenut bini, psujući, pljujući i vičući Uaaaa, sa srednjim prstima izbačenim preko ramena.
    Naravno, mogao sam jednostavno da izađem iz sale dok oni sviraju, ali mi je onako pijanom vid protesta koji sam izabrao delovao sofisticiranije. Ljudi su me malo čudno gledali ali meni je srce bilo na mestu.

10. Djordje David - Covek koji uspesno kopira svaki pokret Dejvida Koverdejla vec 23 godine. :)
    Cak i ovaj gitarista Death Sawa podseca na Daga Aldriha.

11. covek mi je skroz gotivan, al mi se ne svidja ovo novo...bas ona pesma dzimi "samo hrabrno" si pustio, nekako je silovana sto se tice muzike...nesto mi tu ne stima

12. Ja mislim da nema sta on nije probo. I sa zenama i sa muskarcima i sa zivotinjama. Tako mi deluje.
    A da je najbolji rokenrol pevac kod nas ( uz Kerbera ) - tu nema price.
    Dobra slika, sunshine.
    Edit: i od droze. Sve, od deteline, preko belog, do zutog.

13. Onaj gitarista Tomi jebe kako svira. Ne znam, nemam ništa ni protiv Djordja Davida, mada mi se od ove pesme Samo hrabro pegla... Svidjaju mi se neke pesme, koje je radio sa Gengom i Fazboksom. Sve u svemu, kakva nam je scena, on je kralj.

14. Ja sam čuo da su ga neki prebili.

15. Ja sam čuo da je on sekta.

16. Ја волим кад не чујем ништа о њему.

17. Секта је и једе кроасан са јогуртом.

18. Ja sam čuo da je on ubio kravu na koncertu, odseko joj glavu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.