Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

  1. ovakvu bih kapu vole da nabavim više nego što prosečan hipster želi ajfon.
    http://img.photobucket.com/albums/v224/CobraVerde13/sg/_doit_.jpg

  2. http://www.lostrepublic.us/Graphics/British-Piracy-propaganda.jpg
    Da objasnim, kao, ako kupiš kod Miće DiVx rip Đems Bond filmova(aahh, kad se setim toga), ti finansiraš terorizam jer Mića nabavlja robu od Al Kaide, e sada, on verovatno i radi za Al Kaidu, pa će zato jednog dana Mića zavezati za sebe eksploziv i dići se u vazduh kao onaj Sucide Bomber iz Command and Conquer Generals.
    Ili ako nisam dobro ukapirao, možda to ide ovako:
    Al Kaida finansira sebe prodajom loših snimaka filmova iz kinoskopa i samim tim, kada kupiš najnoviji film kod Miće na ulici, ti pomažeš Al Kaidi da ti pošalje jednog Suicide Bombera na gajbu, jer Mića daje pare Al Kaidi.
    Ili, kada seeduješ jedan gigabajt torenta, ti ustvari pošalješ jednog Suicide Bombera nekome na gajbu.
    BTW jel može neko da mi da invajt za neki privatni torent tracker?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.