Smiješne slike (Pravila su u prvom postu!)

1. Faco, gdje si ti stacioniran? Mislim crkveno.

Ето рече ти Брус :)
    Још нигдје, засад сам (к'о и уосталом пола живота) за пјевницом у Свете Тројице код борчевог. Појем, јелте. Уствари, појем разбијам.

2. Izlazio sam za vikend u jedan kafić i taman kad se atmosfera zagrijala, jedna djevojka za stolom pored mene u zanosu pjesme zavuče ruku u korzet i izvadi termo čarapu i poče da vrti sa njom kao da je u kolu... Moj Prijedore, svak' u tebi živi...

Baš sam ovo ovako pročitao na ispovesti.com danas... Jes to ti bio ili si kopirao ovo odande? :)

3. OVE GODINE MESEC FEBRUAR IMA 28 DANA. TO SE DEŠAVA JEDNOM U 298 GODINA I ZOVE SE BINGO PLUS. KOPIRAJTE OVO I PODELITE, A PARE ĆE VAM LEĆI OD AKCIJA TELEKOMA. KO NE KOPIRA, TAJ GLASA ZA KRKOBABIĆA.

4. Advokado, kopirao sam i ništa. Dakle, lagao si. Šmrc.
    P.S. Jadno malo moje unutrašnje "ja"

5. Telo? Telo? Telooo, vreteno nananananan

6. Kizo: Odakle si ti dokle više?

Novi Sad

7. Hahahah, ova sa Palmom je multilevel pobeda :D

8. Још нигдје, засад сам (к'о и уосталом пола живота) за пјевницом у Свете Тројице код борчевог. Појем, јелте. Уствари, појем разбијам.

E, kad pomenu pojanje, da te priupitam. Ovaj naš pop, đavo ga odnio, ne može pojati. Mislim, može, ali budibogsnama. Sve nešto isprekidano, zagrcne se, nekad kontam da repuje, zajebava se. Kad čujem, fakat problema ima. Išao logopedu, Janji Kopanjinoj (izlijeva stravu inače, baba neka), pio tableta raznoraznih. I ništa. Babe se, dok poja, krste i kad treba i kad ovaj pođe mucati, stra' me gledati u njih.
    Sve bi to bilo dobro, aj babe bi se navikle, možda bi ga i prošlo vremenom, ali, on sa nama bećarce pjeva pa razbija. Poslije 10 piva, 20 piva, uvijek isto pjeva, bez grešeke.
    Ja bih volio da mu pomognemo, pa ako znaš nešto oko toga, javi.

9. Faco a mene ako moš da kažeš šta na ruski znači "diks" i ovo što ova žena izgovara na 0:54, kaže "bljeac", to čujem često kod Rusa.

http://www.youtube.com/watch?v=P6lpkpaEl_E&feature=share&list=UUbKjQR8v-W2a2TtyYdyW8cg&index=7

10. Блядь или понекад блять првенствено означава курву, али се више користи као узречица-псовка коју је логичније превести слободно: "у курац", "јебига" итд итд :)
    А тај дикс једино ако си погрешно чуо као и ово друго, па ми пошаљеш да чујем како изговарају. Тако могу превести, овако ми је непознато.

11. sta znaci ebat privjet. jebomaycu, kada igram srusima dotu, samo to govore. i zasto ovako stavljaju emotikon ")"?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.