Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
1. Bez viceva o Čak Norisu.
2. Jednostavno vaša mišljenja o ovoj seriji.
3. Bez viceva o Čak Norisu.
4. Takođe ukoliko imate postavite i neke linkove za skidanje epizoda.
5. Plus dodajte i mišljenje o jebozovnoj plavuši.
6. Evo naslovne pesme
http://www.youtube.com/watch?v=tW1tIpE95kc&feature=related
7. Evo za početak ja da kažem mislim da je super serija, obeležila je nekako moje detinjstvo, Voker je svima čitao kevu i tukao ih i levom i desnom.
8. BEZ VICEVA O ČAK NORISU
Царска серија, баш сам скоро гледао неку епизоду на неком од оних Пинкова (ваљда Пинк екшн)
http://www.youtube.com/watch?v=bDQQANYwlMc&feature=related
Пази ову сцену, и порчитај први коментар доле.
Koji kraljevi... Ali sve više ljudi meša Čak Norisa i Vokera... Voker je što bi Džimi rekao kvlt a Čak Noris je samo lik koji ga glumi :)
Брате, па Чак Норис није његово право име. :)
Joooj, Gospode... Sad mi je jasno zašto da ne brišemo defku...
Elem, serija je totalni krš. Al' šta očekivati kad glumi Noris Čak.
+1
минус ЛОЛе
Зашто је крш? :) Ја је редовно гледам кад је у'ватим на пинк екшн, и увек се слатно исмејем.
Jel znate onaj vic kad... :)) Šalim se. Odgledo sam nekoliko epizoda ranije i nije mi se dojmilo. A plavušu bi spavo. Šta mislite, jel je jebo Čaki?
+1
минус ЛОЛе
Pa dobro ovo je demokratija moš'te slobodno da kažete da vam se ne sviđa niko neće da sudi o vama :))
Зашто је крш? :) Ја је редовно гледам кад је у'ватим на пинк екшн, и увек се слатно исмејем.
Zato što verujem da bi uhvatio transfer blama najstrašniji, samo jednu scenu d'odgledam sad. Ne izlažem se tom "zadovoljstvu", lobotomija mi nikad nije bila privlačna.
Pa kasnije u seriji kol'ko se sećam njih dvoje se čitaju redovno...
Мени је баш занимљиво. Последњу епизоду коју сам гледам, и прву после пар година, је преживео екплозију аутомобила у којем се налазио. :)
Мени то смешно, озбиљно. На једну сцену из "Делта Форс" сам буквално плакао од смеха. :))
Koliko se sećam i meni je bio smešan ali imao je scene u kojima radi potpuno logične stvari koje obično u filmovima niko ne radi...
Da bre, pravo ime mu je Karlos. lolo
Ne bre pravo ime mu je Kordel :))
Dobra serija.
Si ozbiljan?
Meni je zabavna.
Ma ne ti. L0L. :)