Царска серија, баш сам скоро гледао неку епизоду на неком од оних Пинкова (ваљда Пинк екшн)
http://www.youtube.com/watch?v=bDQQANYwlMc&feature=related
Пази ову сцену, и порчитај први коментар доле.
Koji kraljevi... Ali sve više ljudi meša Čak Norisa i Vokera... Voker je što bi Džimi rekao kvlt a Čak Noris je samo lik koji ga glumi :)
Брате, па Чак Норис није његово право име. :)
Joooj, Gospode... Sad mi je jasno zašto da ne brišemo defku...
Elem, serija je totalni krš. Al' šta očekivati kad glumi Noris Čak.
+1
минус ЛОЛе
Зашто је крш? :) Ја је редовно гледам кад је у'ватим на пинк екшн, и увек се слатно исмејем.
Jel znate onaj vic kad... :)) Šalim se. Odgledo sam nekoliko epizoda ranije i nije mi se dojmilo. A plavušu bi spavo. Šta mislite, jel je jebo Čaki?
Pa dobro ovo je demokratija moš'te slobodno da kažete da vam se ne sviđa niko neće da sudi o vama :))
Zato što verujem da bi uhvatio transfer blama najstrašniji, samo jednu scenu d'odgledam sad. Ne izlažem se tom "zadovoljstvu", lobotomija mi nikad nije bila privlačna.
Pa kasnije u seriji kol'ko se sećam njih dvoje se čitaju redovno...
Мени је баш занимљиво. Последњу епизоду коју сам гледам, и прву после пар година, је преживео екплозију аутомобила у којем се налазио. :)
Мени то смешно, озбиљно. На једну сцену из "Делта Форс" сам буквално плакао од смеха. :))
Koliko se sećam i meni je bio smešan ali imao je scene u kojima radi potpuno logične stvari koje obično u filmovima niko ne radi...
Da bre, pravo ime mu je Karlos. lolo
Ne bre pravo ime mu je Kordel :))
Dobra serija.
Si ozbiljan?
Meni je zabavna.
Ma ne ti. L0L. :)
1. Bez viceva o Čak Norisu.
2. Jednostavno vaša mišljenja o ovoj seriji.
3. Bez viceva o Čak Norisu.
4. Takođe ukoliko imate postavite i neke linkove za skidanje epizoda.
5. Plus dodajte i mišljenje o jebozovnoj plavuši.
6. Evo naslovne pesme
http://www.youtube.com/watch?v=tW1tIpE95kc&feature=related
7. Evo za početak ja da kažem mislim da je super serija, obeležila je nekako moje detinjstvo, Voker je svima čitao kevu i tukao ih i levom i desnom.
8. BEZ VICEVA O ČAK NORISU