e vala neće li proći i to okupljanje... sine kao da se neko ženi i pravi svadbu sa 500 gostiju, a ne 20 ljudi... moram vam poslati facufacuu da vas organizuje za jedan dan...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ja vidi žena, čim se spominje alkohol, odmah izviruju iz rupa, a muškarci su alkosi, je l' ?
ne znam ja, ja o muskarcima sve najbolje...
Hahahahahaha, alkohol? Gde, gde?? :)
Energijo, sledeće skupljanje kod tebe! :)
e vala neće li proći i to okupljanje... sine kao da se neko ženi i pravi svadbu sa 500 gostiju, a ne 20 ljudi... moram vam poslati facufacuu da vas organizuje za jedan dan...
Bilo vec jedno...neki su prvo isli u klinicki pa kod mene, ali ne bih o tome, nije ni vreme ni mesto:))
Ma meni svejedno, ja znam da sam taj dan garant janpi, tako da ladovina :))
Mogo bi i za Bg da nam sibnes facu, vazda se nesto mlatimo.
ахахахах Дубе, не одбијам ја лозу. :)
reme, ne znam samo da li ćemo imati prilike da je zajedno šibnemo :DD
Vidim, i ti si praktična.. :)
Boli vas uvo, oletvaćete se kao mali mačići, ima isto tako da zanosite na putu do wc-a..
Jao, Dube, a ti kao nikad nećeš doći u Bgd, m? :)
да се разумемо, очекујем да оставиш једно буре по страни. Остало попијте. Ово сам ја резервисао одавно. :)
Ma doći ću ja, samo prošli put sam pokisao, čekam da bude ljepše vrijeme u prestonici, pa dolazim...
Ajmo, još malo pa 1000 postova i ključ!
Ja sam uvijek moralni pobjednik na ovoj temi, tako da ja ne moram da pobjedim :PPP
Dogovoreno Dube.
Ja sam izgladnio, do jutra ću da pregladnim...
ma ovaj put ja pobjeđujem 100%, a moralni nek bude ko oće
znate da cu ja da bedim, sta se gurate?
HAHAHAHA, mudro zboriš Buri. Ali moraćeš prvo da se izboriš sa mnom!