Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Неће то скоро.
Staklena, kakva je bila ona torta? :)
E, bila je superiška skroz! :) Jesi bila tu kad sam kačila sličice?
Jesam, jesam, pohvalila sam tvoje umeće ;) Nego pitam za ukus :)
Ja ću da pobijedim i to SAD!!!
Jel ima neko da nudi 10 sarmi za 2 litre rakije?
I ukus je bio vaistinu dobar! :) Drugarica i njen muž su se oduševili i zvali da ih opet posetim, uskoro. :) Ma sa Plazma tortom nikad nema greške!
Alo Dub, pa vidiš da moj post vapi da bude zadnji, što spemuješ?
kad su bile te sličice, dovraga?
'ebem mu miša... POBJEDNIK
Super :) A ja baš cimerkama pričam danas kako mi se jede neka torta, joooj... :)
Da je nešto drugo, a ne rakija, pa i da napravim te sarme, ovako teško... :))
JA SAM GLADAN, IMA LI NEKO NEŠTO DA SE JEDE?!!!
Buri, kako si to propustio? Mala roze torta sa ružicama i srebrnom trakom. :)
I ja sam gladan.
Ja bih ovo:
http://media.damnthatlooksgood.com/wp-content/uploads/2010/08/Food286Snickers.jpg
Pohovani Snikers, spolja vreo, unutra hladan i hrskav, i sladoled pride...njam.
aj daj opet staklena, pa te pustim da POBIJEDIŠ
fmn, išti šta oćeš, samo savijaj sarmu...
A joj, koliko je bitna ta sarma u životu muškarca ja nisam znala... Hvala vam, momci, što ste mi otvorili oči :)
http://farm1.static.flickr.com/54/108451051_f1dbc9aefd_z.jpg?zz=1
Glupi Amerikanci...
Buri, neće da mi otvori stranicu gde sam aploudovala slike.. Pokušaću kasnije.
Sarma kuću gradi FMN. :)
sarma osvaja