Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ja vidi žena, čim se spominje alkohol, odmah izviruju iz rupa, a muškarci su alkosi, je l' ?
ne znam ja, ja o muskarcima sve najbolje...
Hahahahahaha, alkohol? Gde, gde?? :)
Energijo, sledeće skupljanje kod tebe! :)
e vala neće li proći i to okupljanje... sine kao da se neko ženi i pravi svadbu sa 500 gostiju, a ne 20 ljudi... moram vam poslati facufacuu da vas organizuje za jedan dan...
Bilo vec jedno...neki su prvo isli u klinicki pa kod mene, ali ne bih o tome, nije ni vreme ni mesto:))
Ma meni svejedno, ja znam da sam taj dan garant janpi, tako da ladovina :))
Mogo bi i za Bg da nam sibnes facu, vazda se nesto mlatimo.
ахахахах Дубе, не одбијам ја лозу. :)
reme, ne znam samo da li ćemo imati prilike da je zajedno šibnemo :DD
Vidim, i ti si praktična.. :)
Boli vas uvo, oletvaćete se kao mali mačići, ima isto tako da zanosite na putu do wc-a..
Jao, Dube, a ti kao nikad nećeš doći u Bgd, m? :)
да се разумемо, очекујем да оставиш једно буре по страни. Остало попијте. Ово сам ја резервисао одавно. :)
Ma doći ću ja, samo prošli put sam pokisao, čekam da bude ljepše vrijeme u prestonici, pa dolazim...
Ajmo, još malo pa 1000 postova i ključ!
Ja sam uvijek moralni pobjednik na ovoj temi, tako da ja ne moram da pobjedim :PPP
Dogovoreno Dube.
Ja sam izgladnio, do jutra ću da pregladnim...
ma ovaj put ja pobjeđujem 100%, a moralni nek bude ko oće
znate da cu ja da bedim, sta se gurate?
HAHAHAHA, mudro zboriš Buri. Ali moraćeš prvo da se izboriš sa mnom!