Ko poslednji pobednik (107)

1. Неће то скоро.

2. Staklena, kakva je bila ona torta? :)

3. E, bila je superiška skroz! :) Jesi bila tu kad sam kačila sličice?

4. Jesam, jesam, pohvalila sam tvoje umeće ;) Nego pitam za ukus :)

5. Ja ću da pobijedim i to SAD!!!

6. Jel ima neko da nudi 10 sarmi za 2 litre rakije?

7. I ukus je bio vaistinu dobar! :) Drugarica i njen muž su se oduševili i zvali da ih opet posetim, uskoro. :) Ma sa Plazma tortom nikad nema greške!

8. Alo Dub, pa vidiš da moj post vapi da bude zadnji, što spemuješ?

9. kad su bile te sličice, dovraga?

'ebem mu miša... POBJEDNIK

10. Super :) A ja baš cimerkama pričam danas kako mi se jede neka torta, joooj... :)

Da je nešto drugo, a ne rakija, pa i da napravim te sarme, ovako teško... :))

11. JA SAM GLADAN, IMA LI NEKO NEŠTO DA SE JEDE?!!!

12. Buri, kako si to propustio? Mala roze torta sa ružicama i srebrnom trakom. :)

13. Ja bih ovo:
    http://media.damnthatlooksgood.com/wp-content/uploads/2010/08/Food286Snickers.jpg
    Pohovani Snikers, spolja vreo, unutra hladan i hrskav, i sladoled pride...njam.

14. aj daj opet staklena, pa te pustim da POBIJEDIŠ

fmn, išti šta oćeš, samo savijaj sarmu...

15. A joj, koliko je bitna ta sarma u životu muškarca ja nisam znala... Hvala vam, momci, što ste mi otvorili oči :)

16. Buri, neće da mi otvori stranicu gde sam aploudovala slike.. Pokušaću kasnije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.