Насумице

1. Evo, bas sam malopre otvorio istu temu, pa me je Matriks ljubazno uputio ovde. Definitivno ZA! Otkako postoje odabrane definicije, ljudi jedva da ocenjuju ostatak definicija. Ovako bi i neke od kvalitetnih zaboravljenih defki imale sansu da budu vidjene.

2. Да се мене пита вратио бих оне слике што су биле при дну, некако је потпуније све изгледало. А да би се спријечило рекламирање, ограничио на једну слику дневно умјесто пет (како је било).
    Али ето, не пита ме се... :)

И још кад би дефиниције аутора које пратимо биле исто мало промјешане... Их, пјесма! Ал' ако се не варам, каизен рече неће да може :)

3. ZA! Bilo bi odlično, i povećalo bi se čitanje defki, jer većina ljudi, kada čita, naleti na 10 apsolutno debilnih defki, i odustane od čitanja, i spiči na forum...

4. Za, naravno. +1 od mene

5. Za. A moglo bi se i proširiti tako da se umesto sira i vojne muzike (dok nije ubila u pojam) ide neka random definicija.

6. ZA! Bilo bi odlično, i povećalo bi se čitanje defki, jer većina ljudi, kada čita, naleti na 10 apsolutno debilnih defki, i odustane od čitanja, i spiči na forum...

Slažem se brate,odlično si rekao...ZA !

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.