Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ово. Ако сам за неког мислио да изгледа попут лика на аватару, то је онда Минг. Био сам уверен да је исти Гари и да носи белу шуљу са кратким рукавима и црну кравату. А, уствари, личи на Марка Видојковића. :)
potpisujem, pljunuti Rkoma :)
Да, јеботе! Нормалнија верзија Марка Видојковића, браотига Војо! А овога замишљам овако и даље
http://vukajlija.com/posteri/dzanki-71577.jpg?1297993298
Чекај, Минг није исти као онај Гари? :/
ДА БРЕ!! Видим позната ми њушка!
Jbt to je rekla i Lemaja, jebo vas taj, ko god da je :D
Минџо, мени да су то рекли ја бих их потровао све на следећем окупљању. Ионако планирам то да урадим, јер кажу да сам низак.
Хахахахах! :)
Фејза сам замишљао исто ко Аксена, стога се не може раћи да сам омашио. :)
Минг, он је "писац".http://www.kragujevacnews.yolasite.com/resources/marko%20vidojkovic.jpg
Tačkica - ful riba, malo ziljawa, kad ono međutim.
Да Ништа, мислио сам да је згодна и лепа нисам се зајебао нимало! Ал нисам знао да има проблема с словом Р на шта се изузетно палим олололо и нисам претпостављао да фура равне шишке :)
Брате, који трансфер блама... Извини, Минже, али боље да су ти рекли да личиш на Шешеља.
Човек од два метра у црном капуту и брадом! лолоо
@hipnos
ja mislio neki "spisatelj" :D
Baš deluje k'o neki gejčić... pa, izgleda da je to to... :)
Минже, боље да су ти рекли да личиш на Славка Штимца.
ma ko zna sta se u stvari krije iza tog cednog osmeha lolololo:)))
njojtece, nisi teo stvarno da me prodavas, vise da me das za dz, udje demonstrativno u Marsal i rece: "Obecao sam ortacima picke veceras, a to ce biti Energija."
I taman da pitam "kolko kila vam treba da odmerim?" ti pobeze :)))
МИнже, потерај мишомор, а ја ћу нешто друго, па да смућкамо коктел свима који нас прозваше !
Evo stavio sam se na avatar da možete i mene da opletete, ponuda je ograničena na narednih par sati :))
Хахахах која свињурда укварена овај Видојковић! Минже, ниси ни налик.
Е да Хуга сам замишљао прво док нисам видео слике као лика који блеји пред компом у униформи ЈНА а кад сам видео слике као неког надрканог хулигана који иде улицом и пита људе "Ало пичко за кога навијаш?!!?!?" Испаде скроз кул лик, и за спику и за блеју