Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Страхиња, тебе смо и голог видели, џаба качиш ово лолололо
E pa stvarno svaka vam čast!!! Ja o svima sve najbolje, a ja ličim na nekog geja!!!
Ok, nije važno, šta da se radi... :podjebava.babu: :p
Evo stavio sam se na avatar da možete i mene da opletete, ponuda je ograničena na narednih par sati :))
Страјо ово је твој први аватар који ме не иритира... Стварно си кул фенсић, јебо бих те лололололо
Ви га Страја, шмекерица, пустио бркове да жари!
StrajaKg
Evo stavio sam se na avatar da možete i mene da opletete, ponuda je ograničena na narednih par sati :))
Страјо ово је твој први аватар који ме не иритира... Стварно си кул фенсић, јебо бих те лололололо
+1
E brkove nemam, to je bio neki ispitni rok pa se tad zapustim da budem mudriji sa bradom. :)
Hvala fejz, možda i ispadne nešto od nas. :))
e da ja imam utisak da Fejza znam ceo život, nemam pojma zašto.
I taman da pitam "kolko kila vam treba da odmerim?" ti pobeze :)))
Ахахаха, сећам се! Јебига, уватио ме Реме са причама о кодексу физичког сукоба, а ови моји само сели и кренули да нешто да се расправљају. :)
Strajo, sad ću i ja tebe da zamišljam :)
Добро ме пиодсети за униформу, одох да је обучем:)
Страјо, онда ништа од оног "шмекерица":)
e da ja imam utisak da Fejza znam ceo život, nemam pojma zašto.
Зато што човек зна 80% интернета. Фали му још 20 % да постане Предражињо.
Gotovo! :ide da obriše sve slike s foruma, ako je to uopšte moguće:
TO! :)
ma kakva "šmekerica", običan student onaj najgori :)
АХАХАХХА Видео сам први твој пост Дане, наравно да желим да будем Предражињо, пошто сам чуо да све цаве влаже на њега! Хоћу и на мене д аВЛАЖЕ!!!
И онда још 110% да постане Мулуца.
Dankane, mislim da si me pomešao sa Marcipan :) Ona je crvenokosa, a ja plavuša u pokušaju :) Mada, nema veze što se ne sećaš, možda se sretnemo nekad kad budeš trezniji :))
laska mi moram priznati, ali daleko od toga da sam neki dan prvi put pao ispit :) ne znam odakle ti to
Наџак Бабу нисам имао прилике по лику да замишљам, пошто кад сам дошао са паузе она је била мега популарна на Фоткама, и замишљао сам је као зиљавушу неку што је онај упаљач потврдио... Баба зиљ зиљ :) Шалим се наравно ниси толико зиљава :) И видим, постер сарањен лолол
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Nema veze sa slikama, nego zato što si se primila bez'eze... Fotke su ti kul, bez prosera... ne diraj ih naljutiću se...
Ма, са слике на теми фотографије ФМН. ТУ си ваљда црвена... Ту сам те и видео први пут.
Сосе, нешто си на чету писао прексиноћ док смо ми спемовали. Можда си и ти само спемовао, ко ће га знати :)