Како сте замишљали поједине чланове док нисте сазнали како изгледају?

  1. Ajd' ove kod kojih sam se zajeb'o.

    Vojtek - mislio sam da je mali i debeo, da ne puši, ne pije i ne bije se.

    Hipnos - mala, debela i još sa nekom kockastom facom, sva sreća što sam se prešao.

    Maramunja - mala i debela.

    Celt - visok dva metra i isto toliko širok.

    Burzum - neki namrgođeni smarač. Na prvi pogled sam skontao da sam se prevario, što me je oduševilo skroz. Doterov sindrom.

    Doter - Doterov sindrom.

    Narya - žensko.

    Za ostale sam uglavnom ub'o kako izgledaju, dobar deo toga na osnovu nekih komentara po forumu ili u definicijama.

  2. Тетка Дрол ме изненадио, мислила сам да је старији и надрканији. Оно Теткица ко јелен :)

  3. Lol, ja kad sam upoznao tetku, pitao sam ga nešto u fazonu, kako je u srednjoj, a on čovek sabija faks uveliko.

  4. Cara™
    e da buxnomaniaka zamišljam kao da mesto lobanje ima džoint

    Ja mesto lobanje imam head!loloo!!

  5. koi si ti hedovinista jebote lololololo

  6. onako, kod nekih sam se zajebo skroz, kod nekih samo malo...neke sam i pogodio...

    Dankan, baš tako, a i video sam slike...
    Elek, baš tako, samo sam mislio da ima više kila...
    Lemaja, baš tako, sa sve plavim očima i lepim zubima...
    Borko, baš tako....
    to su ti koje sam pogodio...

    DŽimi, visina, figura pogodio, lice sam mislio da ima nekako mračnije, on ponekad k'o devojčica...
    Mrmun, promašio godine, mislio sam da je stariji....
    Fejs, promašio visinu, mislio sam da je niži...
    Aksen, promašio kilažu, mislio sam da je krupniji...
    Mara i Zmia, ono što sam mislio da je Zmia ispala Mara i obrnuto...
    to su ovi donekle...

    Gamby, omašio skroz...mislio sam da stvarno diže 200, da je mator, nadrkan, gromada...
    Energija, omašio skroz, mislio sam da ima ogromne sise....
    Predražinjo, omašio skroz, mislio sam da je klinac i dileja...

  7. Ja sam mislila da Vejv ima 15 godina, da je nadrkani golub, rekla sam joj da mi je ćale umro da je iznerviram. Mislila sam da je Blek jebač, sa sve nekim latino loknama i uljem u kosi. Mislila sam da Džimi ima užu facu, da je mršaviji. Mislila sam da Mara nema nogu jednu. U to sam bila ubeđena. Mrzim sebe što sam mislila da je ugo kreten, bez grama mozga, Marina falična noga i on su mi dve najveće greške. Žao mi je, stvarno. Milicu sam viđala po školi kako zuji, nisam je zamišljala. Za Kris sam mislila...nisam, pogodila sam njen izgled. Mislila sam da je Dankan visok preko dva i da fura čiroki ili tako nešto. Mislila sam da je Energija mlađa i plava, drago mi je što nije. Mislila sam da je Džeriko stariji, da je plav i da ima 10 kila više. Mnogo toga sam mislila, setiću se još.
    E da, za Storm sam mislila da je mršava, niska i da ima mušku frizuru. Greh.

  8. Ijao.
    Sos-mislila sam da je niži. Mršaviji. Da se manje smeje. Za Duba sam mislila da ima veću glavu, pirsing u usni, kraću kosu. Da ne priča tako slatko, kad ono.. :) KBO da ima dugačku kosu, da je viši, da je pričljiviji. KBO I Dub su mi dva omiljena Bosanca na svetu. A možda i dva omiljena muška člana, ko zna. Remac sam mislila da je mlađi i da je viši, da je prso više. Kad on normalan i duhovit :)

  9. Đe ćeš veću od ovoga što imam na ramenima?

  10. Dube, i mislila sam da si nekako viši, tiši. Proglasili su ajvar nacionalnim slovenačkim jelom, padam u depresiju.

  11. Mogu oni da proglase šta hoće, ali neće se dobro provesti ni jedan Slovenac, u mom selu, lično ću da se pobrinem da ga protjeraju... A i to je zato što smo mi glup narod ponekad, pa sve pustimo, ali nema veze...

  12. Energija, omašio skroz, mislio sam da ima ogromne sise....

    Energija mlađa i plava, drago mi je što nije.

    Jebo te, onlajn se dojmim ko bas dobra picka.:)))

  13. Jebo te, onlajn se dojmim ko bas dobra picka.:)))

    A u stvarnosti si gabor?

  14. Necu da odgovorim na to pitanje; pusticu te da zamisljas.:))

  15. aj i ja...
    prvo sam upoznao sosa....ne secam se kako sam ga zamisljao...jer sa ga davno upoznao, te sam zaboravio...tad je dosao i remac sa njim koji je bio svez na sajtu te i samim tim nisam ni stigao da ga zamisljam...naknadno sam upoznao duba...kojeg takodje nisam stigao da zamisljam jer ga nisam primetio niti na sajtu razgovarao sa njim...onda cara...njega sam skontao odma da je uber trol...i u ono vreme mi krivo bilo sto se nije pojavljivao na cetu da ga bolje upoznam..nakon vremena njegove ilegale...mislio sam da je debeli nolajfer...ne znam zasto...al ujedno i da je ok lik..i da je mladji sam mislio...kad sam isao da se upoznam sa njim...kontam da sam bio prvi koji je to isao da uradi...i nikom nije billo jasno sto zelim da ga upoznam..mislio sam i da ce ipak da gleda iz prikrajka ko je dosao da se vidi sa njim..jer je gomila htela da ga izbode u to vreme...al se nije nesto preterano eto iscimao..ostah mu duzan pice...koje nikako da se desi..jer se ne javim il ja il on...jednostavno..imas utisak da se sa nekim prakticno non stop druzis jer provodis vreme ovde..pa ni ne primetis da je proslo vise od pola godine...ovim putem mu opet naglasavam da se javi..i da mogu da podnesem da ga vidim 2 puta u 2 godine...
    onda mylyca...ne znam sta sam ocekivao ili ne..jer sam slike i nju video kako izgleda te je takodje nisam zamisljao..sve u svemu..klasika...visina...mislio sam mozda da je manje komunikativna uzivo...a nije....nismo preterano ni stigli da razgovaramo..jer se sve nekako vrtelo oko horoskopa a posto je svi sa tim smaraju ja nisam hteo...jebes horoskop..kontam da cemo se jos videti i da cemo se bolje upoznati...onda sam upoznao onu ekipu na koncertu godine...sta znam..kratko je to bilo i cisto u prolazu te nisam ostvario neki kontakt...vejv sam mislio da je vislja...kbo da je stariji...storma manje povucenija...onda katija...za nju sam mislio da je totalna suprotnost onoga sto je na sajtu...mislio sam i da malo losije izgleda...da je vise provincijalka...recimo da je na sajtu cifra 10 a da sam uzivo ocekivao 0 (nema veze sa ocenama nego jacinom gde je) recimo da je negde na 4...(ako ste me razumeli ovo sa volume)... bem li ga..valjda je to to..

  16. Muss, ja ništa razumela nisam. Ne znam sad da li sam seljanka, provincijalka, nula ili četvorka :) Nit smrdi nit miriše. Ali tako je najbolje.

  17. ne...10 je jedna krajnost a 0 druga.... imas od svacega pomalo...sto je ok

  18. Kako se izvlačiš...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.