pa to bavljenje ovim aktivnostima? hoću reći, ko će da se bavim time da stavlja na temu sve te stavke...? meni bi recimo bilo zaniljivo da pogledam koje su defke i posteri tog dana imali najvise, a koji namanje pluseva.... al ko će da se mlati sa time?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ko će sve to da plati?
Šta da plati?
pa to bavljenje ovim aktivnostima? hoću reći, ko će da se bavim time da stavlja na temu sve te stavke...? meni bi recimo bilo zaniljivo da pogledam koje su defke i posteri tog dana imali najvise, a koji namanje pluseva.... al ko će da se mlati sa time?
Лемајо кликнеш на календар, и добијеш одговор, бар што се дефки тиче.
Pa moderatori. :)
ko će sve to da plati?
uh! prekinuo sam se! reko' sad ce pare za sise da trazi.....
Za to služi kalendar, sad mi još reci da ga ni ti ne koristiš?!
Za skoro sve postoje teme, odemo na njih i prekopiramo šta nam se najviše sviđa. Nije baš neka muka. Na nešto naletiš slučajno -nije nauka.
A to za to služi? Ja misilio da je to da mi nolajferi ne zaboravimo kad nam je kevi rođendan...
ne koristim kalendar, imam kalendarofobiju, strašna boles', nema leka!
pa dobro, ako ima kalendar, čemu onda otvaranje teme? ove teme, a i teme gde bi se to postavljalo?
Živa bila,lemajo,ja sam mislila da sam jedina na svetu koja mrzi kalendare! :)))