Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
TO MATORI
OLLANIK OBJAŠNJAVA I OBJASNJAVA!
PRAVDA ZA NADUVANOG KERA
sa ovoliko trave nikad nije dosadno :)
Имам ја такав штекић гајби. Увек ми стоји, да не зафали. Кад се изнервирам, да буде боље. :)
to je najbolje...samo treba se i stekati...u pocetku sam delio po kraju kad nekom zatreba,ali cim su postali halapljivi vise im ne dam ni jednu jedinu semenku...
Але але буксне лееееее ооООоо
Pusite ga narkomani !!
ахахахахахаха
Е, пријављујем се и ја за дувачки оркестар. :)
zna li neko neki do jaja film ili crtani ili klip ili sajt ili bilo sta na netu sto je gotivno gledati uz buxsnu sad...
Гледај свако добро. Увек добро дође. олололол
samo za ollanika
http://www.youtube.com/watch?v=1jP54jTj9O8
aaaa znam za to,caro...NEKA MI SEDNE NA FACU I NEKA NE USTAJE DOK NE UMREM
Otrovo sam se sinoć nekim veštačkim skankom. I uvek kažem da neću da pušim to sranje, a uvek pušim. Da li sam ja to omatorio, ili zaista više nema dobre domaćice, ili bar kvalitetne albanke, kao nekada...
Daj bre nek neko da neki tel u ns de ima da se kupi. Nisam kupio ganju 300 dana.
Stvarno, dajte nekog dilera
ne znam za ns,ali za ovu sa klipa,stvarno bi voleo da mi sedi na faci sve dok ne riknem
Не знам за НС. Ал' што је најгоре, имао сам и тамо комбинејшн до пре пола године. Недоступан је отад, а ја нисам био опет тамо..
Ko je prodavao?
Da nije Brane?
during the war: Kolega i ja gazimo eNti kilometar kroz neke voćnjake i naletimo na veselu baštu, milina jedna za videti, 3 stabla, samo sam jedno prisvojio, 30% poštenom pronalazaču...
Marihuana je sami Božji nektar, sam produkt Bogova za usrećenje duše preko levog i densog plućnog krila.