Дувачки оркестар

1. kako ja ima trip da ste svi vi panduri

2. ja sam 3 i 4 srednje isao vanredno i zadnji ispit koji mi je odlucivao da li cu da padnem ili prodjem,ja se pola sata pre toga navarim ko KONJ...i prosao sam za divno cudo

3. ,ja se pola sata pre toga navarim ko KONJ...i prosao sam za divno cudo

Koji ti kurac, aj se naduvo na maturskom radu iz srpskog. BIlo do jaja, dobijo 2. Boleo me kurac najstrašnije, mada tela kurva da ruši nas par

4. Сканк је исто ОКЕЈ. Оверавања падају увек, ал' БОЖЕ МОЈ. И то је за људе.

5. ostavio sam komentar na jujtubu na carin klip SIT ON MY FACE TILL I DIE

inace skank me paranoise,ali gotivim i to...skank stvarno mnogo paranoise,u mozgu se desava haos,sve misli se pomesaju i trese ti se telo

6. Jednom kad sam se vraćao sa Gitarijade stane voz usred neke vukojebine, i ja izađem da pišam, kad ono imaš šta videti: tri biljke od po metar i po! Ja iščupao jednu i uneo u voz, a kad su ostali izašli da čupaju, dolaze deda i baba na traktoru, viču: Stani, zvaću policiju! Mi se smejemo, kao ajd zovi muriju, počupali i odneli u voz, sušili i pušili, ali se ispostavilo da smo baki i deki počupali konoplju za kudelju. Ništa nije radilo.

7. li se ispostavilo da smo baki i deki počupali konoplju za kudelju. Ništa nije radilo.

AHahahhahahahahhah

ja sam sadio u palstične čaše, i ubacio ćiku u plastenik. Bakutana pored paprike i ostalih stvari zalivala i moj zasad par dana. Kad me je pitala "šta je ovo, meni izgleda kao kudelja" onako naduvan, samo sam rekao da nemam pojma i preneo dragocene biljke na obližnju parcelu.

Tog oktobra, 2 cele nedelje nisam mrdao od kuće. Šta sam radi? Duvao dok nisam popušio. Do jaja

8. nisam mrdao od kuće. Šta sam radi? Duvao

To ja radim vec mesec i po dana...

9. Samo nemoj na ladnom betonu...

10. ретко ко и зна како се пуши....правилно.
    НЕМА ништа боље од грама сканка свитланог у 2 огромне буксне које се одма врте у круг. БОДИ ПО ОЧИМА И ПО МОЗГУ..... држи те много дуже,треба ти мање гање и много је бољи трип него да се пецкаш иглицама од буксница.

А и није поента пушити пола киле дневно, ганџа је само пропратни део блеје. Тако да треба знати пушити!

А Буксна је цавица која је заборавила другаре и пропустио је синоћно шашављење и врхунски ла блејаж са врхунским пичкама !!!!!!

11. Marihuana je sami Božji nektar, sam produkt Bogova za usrećenje duše preko levog i densog plućnog krila.

potpisujem ovu izjavu

12. zna li neko neki do jaja film ili crtani ili klip ili sajt ili bilo sta na netu sto je gotivno gledati uz buxsnu sad...

http://www.youtube.com/watch?v=QxdEV28_TgA

13. gledao sam to ranije,GM...film je toliko idiotski da je smesan

14. Сад је и у боји.

15. А Буксна је цавица која је заборавила другаре и пропустио је синоћно шашављење и врхунски ла блејаж са врхунским пичкама !!!!!!

Ахахахахаха, хаварија! Па брате, нисам мог'о стварно. :) Ти знаш да сам одузет 25 сати дневно.
    Има времена, чек да узмем одмор и то је то.

16. ekrem je ipak bolji

17. NISAM PUSIO TRTRTR 10 DANA I MLOGO SAM LUD ZBOG TOGA!

18. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    http://www.thehoodnerd.com/wp-content/uploads/2011/02/weed.jpg
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.