Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ja sam 90to,al sam ozbiljan rastafar...pusim od 2007 SVAKI DAN po 7,8 buxsni u proseku,eeeeeeeeeee mislim da sam prejebao sve u tome ovde,sa rispektom prema ostalim rastamanima odavde
А, ма немам те паре. :) Покушао пар пута да уштекам, ал' увек зашкрипи у најгорем моменту.
Ova pesma je bila himna kad sam bio nackli i počeo da varim
http://www.youtube.com/watch?v=73GOt2F7i9Y
Ја се не сећам шта смо слушали. Псиџу вероватно!
mi slusamo rege,uglavnom boba,san iz sajning,dzamin,onda psidzu,tehno,haus,dabstep,cil aut i slicno...od roka samo the doors,grupa iz 60ih koja jebeno kida pogotovo kad si razbijen
Ja pičim par od Robija Marlija, Bobija McFerina, a poneku i od Dorsa...
Navuko sam se na neke njihove pesme kad sam gledo the Doors biografski film... :)
Па оно, није да се курчим, али мене нема трика да си прејебао. Дувам од 2002. сваки дан у абнормалним количинама.
ЕДИТ
Ја 89.
ДУВАЋИ НИЈЕДНИ!!! ДУВААААЋИИИИ!!!
ja sam se za novaka 93. otkinuo od nekoliko komada cveta u vrlo kratkom roku (nisam imao običan duvan, a udarila kriza), izašao sam oko deset do toaleta, a kad sam se vratio svi čestitaju novaka...
od onda sam par puta probao, ali uvek imam neko sranje od glavobolje koje ne prolazi po par sati pa sam jednostavno odustao... mada imam osećaj da moj mozak od onda radi kao da je stalno pod uticajem...
Хахахахахахахахаххахаха
Ја не могу да се бавим неким стварима које захтевају огромну пажњу и концентрацију, ако нисам надундан. :)
Kako vas bre nije sramota?
rololo
Ja sam jednom snimao reklamu za Baju Malog Knindžu totalno odvaljen. Auuuu kakva je to pišanija bila. I za Mileta Kitića sam snimao odvaljen al' je za Baju bilo veće zlo.
Ahahahahahahaha!
Džrbl ftw! :D
Предражињо кад ћемо на ксну? :)
Ksno, svratim jedan dan posle posla, tu sam ja u Merkatoru, na NBG-u :)
Ćo'eće, kako se zove taj klip? :P
Ćo'eće, kucaj na Jubitou "Svako dobro" :)
Fala, ćo'eće :)
Старог или новог? Пошто ја радим поред старог меркатора, сваки радни дан сам ту до 4. :)
ja samo da se javim i podržim...