Дувачки оркестар

1. Коначно женско које даје подршку овде. :) Космополита, РИСПЕКТ!!!

2. ja sam se odrekla duvana,ali čarolije nikad...zdravstveni sam radnik i tvrdim da ne postoji bolji i prirodniji analgetik i sedativ...meni prija,a vi kako oćete.

3. Ja pokušavam da bacim duvan, ali mi ne ide. Jedini način je da imam dovoljno magije, i verujem da ću uspeti uskoro. :) I drago mi je da vidim ovo

zdravstveni sam radnik i tvrdim da ne postoji bolji i prirodniji analgetik i sedativ...

:)) +1000

4. moj zet duva već 25 godina, redovno skoro, ali je batalio duvan pre 5 godina i kaže da ne oseća potrebu za pljugama ič..mogao bih da se ugledam na njega malo,a?

5. Mog'o bi malo više! Ja jedino znam od ortaka kevu, koja zavari ponekad sa nama. Brate, znaju i oni šta valja ;)

6. ja ne zapalih duvan već 17 dana,gušilo me i malo-malo pa bronhitis...a čarolija mi i kašalj smiri,lakše bre nekako zaspim...jebeno samo što se sad svuda provlači ono modifikovano sranje,teško nalazim neku baš domaću,na našoj njivi uzgajanu.
    devedesetih nabavili od seljaka sa gruže neku lepotu,sa njegove zemlje,neću to da zaboravim nikad...šteta što nema više.

7. Свака добра трава много брзо нестане и више се никад не појави. Смор озбиљан. Зато треба имати провереног човека, који увек има нешто што ваља, као ја. :) Никад му не нестане и увек се исцима, кад сам ја у питању (много сам зајебан!). :)

8. I šta se onda čeka?
    Vreme je lepo, se nađemo svi i neko rivanje da padne, pobogu.

9. Previše čudno mislim, pa onda ne znam ni u kojoj bih prilici imala potrebu za takvim efektom jer ovi redovni konzumenti koje ja znam su neviđeni smarači. Koriste to umesto antidepresiva pa se tek tada iznivelišu, dok se ja osećam kao drogeraš. :)

10. Pa ti se navari pa prestani da misliš XD

11. Ma jok. Upravo pričam da mi treba društvo onih kojima se mozak ponaša kao razjareno govedo posle te ispaše. :))

12. marcipan,za neke životne situacije je čarolija nezamenjiva...bar kod mene...neki ljudi beže u san od nerešivih problema,neki se prežderavaju...mene smiri vutra,pa posle mnogo lakše sve rešavam...

13. Seek no more! XD
    Meni mozak radi 200 na sat ali telo jednostavno neje tu :D

14. mene smiri vutra,pa posle mnogo lakše sve rešavam

Ne plagiraj mi misli!!!

15. industrial,jesmo to na istoj talasnoj dužini?

16. Kosmo, mislim da si mi dala delimičan odgovor zašto na mene tako deluje. Ja i u redovnom stanju mogu da pobegnem od svačega, zamišljanje mi nije problem, čaroliju i lepotu vidim u svačemu, i da ne nastavljam da ne bih ispala totalno blesava... :)))

17. mene smiri vutra,pa posle mnogo lakše sve rešavam

+414 Ја да немам вутре, никад ниједну продукцију не би завршио до краја.

18. mene je ganja lose radila kada sam imala depru, ali sam se vratila u kolesek, jea. Sada sam jaca nego ikad. LoL

19. Meni smeta to što mi zeleno usporava misli. Inače mislim 501091658 km/h, to je jedna opšta konfuzija u glavi, mislion ideja, rečenica, konstrukcija i kad se uradim to krene u svoj tok - mnogo kvalitetnije mislim, nema konfuzije al' mi to smeta, nisam naviknut.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.