Дувачки оркестар

1. Imate i koncentraciju i nije vam sve smešno? Bože, kakav sam ja amater... E da, po prestanku dejstva, počinju da mi se javljaju pesmistične misli, briga o čovečanstvu i sl.

2. i ja mnogo kvalitetnije mislim,zato kažem da sve rešavam...da,smejem se mnogo,ali ne preterano...uglavnom većinu stvari gledam iz drugog ugla i to se uvek ispostavi kao korisno.

3. marcipan i meni je bilo tako. a kada sam skinula mrak, pa kada sam pusila posle toga, mrzela sam sve muskarce, i najboljeg ortaka. Bolesno, i onda sam prestala, i to je proslo i ja nastavih.

4. briga o čovečanstvu

Емоције. Нормална ствар кад си на хемијама, ал' за природу није карактеристично. Имам ја такве мисли, али само кад радим нешто јаче и то следећа 2 до 3 дана.

5. ŽENE, ŽENE, ŽENE!

6. Букснетина је УВЕК за! Ви како хоћете. ;)

7. Ja kad igram fudbal naduvan igram jako loše. Mrzi me. A neki ljudi kao tada igraju najjače. Ja volim da se zavarim i zavalim negde. A mislim brže kad sam navaren nego ovako...i luđe

8. Ja volim da se zavarim i zavalim negde. A mislim brže kad sam navaren nego ovako.

+1

9. au što sam se većeras razvalio...

10. чибе наркоману лолололол

11. lololo!
    ja narkoman? JA?

12. хехехех јок ја :)))

13. za tebe već ne znam, tebrex lololo!

14. ју не д`о јовичићев бог, ја оред тога нисам ни прош`о

пу пу пу далеко било

15. hehehe, ne daj se sine! život je pun iskrušenja:)

16. ju ju ju kakva rebelde tema :P

17. gidra

ju ju ju kakva rebelde tema :P

Ју ју како ово звучаше геј лололо :)

18. mršte pederi sa ove teme!
    MURŠ!
    ne dam da se ukalja ova presveta tema bre!

19. хехехехе БУКСНА полудијоооо

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.