Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jel postoji neki domaći server za TM?
Iz senke, igra JEBE!
Ја мислим да нема. Али пеглам сваки дан гајби, јбг, мора нека компензација да падне. Мнооооооооооого заразна игрица. Још кад се напухаш :)
buxno, jel ima neki peč sa novim stazama i kategorijama možda?
Ја сам скинуо са њиховог сајта и добио сам неку чудну онлајн верзију коју никад пре нисам видео. Имаш 5 нивоа (Бели, жути, плави, црвени и црни) поређани од најлакших стаза (Беле) до најтежих (црне), освајаш медаље и расте ти ранк. Има око 7.000.000 играча. И те стазе које се играју ту нисам видео пре, 'бем ли га.
....jbte...
Не верујеш, ја преш'о око 50 стаза са златним медаљама и разбио сам на 30 комада онај НАДЕО ХАЈСКОР (Ако се сећаш шта је:) и тек сам 3.500.000 лоло.
Ahahha.
A igrao sam to. Kul je. :)
Buksno, nemoguće da ne možeš da menjaš definicije. Ja ih menjam i na groblju. :)
nisam nikada igrao onlajn, samo kući sa ekipom
i tek osrednji? ajoj, pa to znaci da se ostatk sveta ne zeza:)
Брате знаш који фанатаци. Не верујеш. :)
Сад сам баш мало погледао, ниједну из јануара не могу да мењам. А кад дођем гајби ћу да проверим и остале. :)
Zavisi od toga da li si doplatio ktitor, ili ti je ukinut pa si ponovo uplatio. :P
Хахаха, уплатио сам за 2 месеца пре месец дана лоло. :D
То су неке заврзламе, мис'им, сачувај Боже! †
E jebiga onda. Ne znam. :P
Meni normalno radi.
lololo!
АЛТ 0134 = †
Ова буксна је † ©@® † лололололо.
hahahah! brate, 10 godina imam komp, a za ovo nisam znao.-HAHAHAH! za transfer blama odma', sam se prijavljujem!
nego, jel ima neki link sa tim manualom na netu?
Ej ljudi gde je Cara?
Bio sam ono par puta banovan za redom i od kada sam se vratio njega nema.
Šta se događa?
I šta je sa Zločestom Pufnicom?
Ni nje nema dugo.
Можда и има, али ја преферирам да седнем и лупам бројеве, па ако убодем нешто добро, врх! лолол
Нема Царе већ дуже. Није једини који је запалио.