Iz senke, igra JEBE!
Ја мислим да нема. Али пеглам сваки дан гајби, јбг, мора нека компензација да падне. Мнооооооооооого заразна игрица. Још кад се напухаш :)
buxno, jel ima neki peč sa novim stazama i kategorijama možda?
Ја сам скинуо са њиховог сајта и добио сам неку чудну онлајн верзију коју никад пре нисам видео. Имаш 5 нивоа (Бели, жути, плави, црвени и црни) поређани од најлакших стаза (Беле) до најтежих (црне), освајаш медаље и расте ти ранк. Има око 7.000.000 играча. И те стазе које се играју ту нисам видео пре, 'бем ли га.
....jbte...
Не верујеш, ја преш'о око 50 стаза са златним медаљама и разбио сам на 30 комада онај НАДЕО ХАЈСКОР (Ако се сећаш шта је:) и тек сам 3.500.000 лоло.
Ahahha.
A igrao sam to. Kul je. :)
Buksno, nemoguće da ne možeš da menjaš definicije. Ja ih menjam i na groblju. :)
nisam nikada igrao onlajn, samo kući sa ekipom
i tek osrednji? ajoj, pa to znaci da se ostatk sveta ne zeza:)
Брате знаш који фанатаци. Не верујеш. :)
Сад сам баш мало погледао, ниједну из јануара не могу да мењам. А кад дођем гајби ћу да проверим и остале. :)
Zavisi od toga da li si doplatio ktitor, ili ti je ukinut pa si ponovo uplatio. :P
Хахаха, уплатио сам за 2 месеца пре месец дана лоло. :D
То су неке заврзламе, мис'им, сачувај Боже! †
E jebiga onda. Ne znam. :P
Meni normalno radi.
lololo!
АЛТ 0134 = †
Ова буксна је † ©@® † лололололо.
hahahah! brate, 10 godina imam komp, a za ovo nisam znao.-HAHAHAH! za transfer blama odma', sam se prijavljujem!
nego, jel ima neki link sa tim manualom na netu?
Ej ljudi gde je Cara?
Bio sam ono par puta banovan za redom i od kada sam se vratio njega nema.
Šta se događa?
I šta je sa Zločestom Pufnicom?
Ni nje nema dugo.
Можда и има, али ја преферирам да седнем и лупам бројеве, па ако убодем нешто добро, врх! лолол
Нема Царе већ дуже. Није једини који је запалио.
Jel postoji neki domaći server za TM?