Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jedino gde su ti vozači mogli da nam se osvete je kad trčimo posle za autobusom a on nam pred nosem zatvori vrata.
Реално, то су уживали да раде. Још те као чека и таман кад дођеш на 5 корака он ти затвори.
Ali mi smo na Galenici imali neki kretenski tržni centar na zadnjoj a krov je bio pun kamenja. Popneš se na krov (to nisu kao današnji tržni centri nego niski sa kojih si maltene mogao da skočiš na beon) i sačekaš isti taj da dođe i onda ga ozbiljno ulubiš.
Имаш точени Старопрамен у Вршцу. :)
ја јебем! То се ваљда рачуна у онај део кад не радим ништа, не?
И понекад играм кликере с ортацима, и изударам који апарат, чисто ме жеља мине, ал их затворили мајку им јебем, не да коцку, а камо ли да удариш 3 4 а да не омашиш! Проклета криза не мож човек ни да се коцка као некад!
Ja toliko jebem da kad me neko pozove dok jebem i pita me sta radim, ja kazem nista zato sto to uvek radim. lolololo
turtlas omasio si temu : )
Hahaha...Ja sam radio kod njega pre 5 godina :)
Ja ponekad kad ne radim ništa a 'oću da radim nešto drugo osim JEBANJA, uključim FM Manager-a pa onda malo FUDBALMENADŽERIŠEM
http://i55.tinypic.com/qycoxf.jpg
ЕДИТ На Бежанијској коси? :)
Da,samo nocnu smenu.Nije bilo lose leto,cirkalo se ispred kioska po celu noc.
Тај фазон значи, па ми се можда и знамо одатле. Одакле си ти? 'Ладно си радио код Талета врх хахахааха
O pa mi se onda znamo 200% a Buksnetinu znaš 300%. On je preko puta odma'
Verovatno se znamo.Iz Zemuna sam.2006. sam radio kad je matori izdao trafiku jednom liku,sljakao par meseci,imao milion prrituzbi iz komsiluka na glasnu muziku i okupljanja likova ispred trafike,pa sam se posvadjao sa matorim,koji je tripovao da je neki kurac, i dao ostavku :)
Па матори, ја живим у згради прекопута трафике и стварно се нон стоп сви жале, али мени не смета, реално. Боли ме кита, то је онај фазон, ако је музика прегласна значи да си ти престар. :) А што је најгоре, они немају дозволу за ту трафику, зато се и кењају кад им људи кењају :)
Znam da nemaju dozvolu,ali je gazda bio ranije neki trzisni inspektor,pa pliva.Ti,onda, sigurno znas celu ekipu sa kojom sam visio :)
Да брате, газда Боле је тржишни спектор био :) Гарантовано знам људе, само реци које :) Ајде да ОЖИВИМО ШТА НЕ РАДИШ КАД НЕШТО НИКАД НИШТА НЕ УРАДИШ?!
Значи одмах кад сам видео тему и сенкино име знао сам одговор унапред ... хахаха
Хахахаха, хексбол никад игр'о нисам. Ал' зато тракманиу растурам.