Шта радиш кад ништа не радиш?

1. Jedino gde su ti vozači mogli da nam se osvete je kad trčimo posle za autobusom a on nam pred nosem zatvori vrata.

2. on nam pred nosem zatvori vrata.

Реално, то су уживали да раде. Још те као чека и таман кад дођеш на 5 корака он ти затвори.

3. Ali mi smo na Galenici imali neki kretenski tržni centar na zadnjoj a krov je bio pun kamenja. Popneš se na krov (to nisu kao današnji tržni centri nego niski sa kojih si maltene mogao da skočiš na beon) i sačekaš isti taj da dođe i onda ga ozbiljno ulubiš.

4. Имаш точени Старопрамен у Вршцу. :)

5. ја јебем! То се ваљда рачуна у онај део кад не радим ништа, не?

6. И понекад играм кликере с ортацима, и изударам који апарат, чисто ме жеља мине, ал их затворили мајку им јебем, не да коцку, а камо ли да удариш 3 4 а да не омашиш! Проклета криза не мож човек ни да се коцка као некад!

7. Ja toliko jebem da kad me neko pozove dok jebem i pita me sta radim, ja kazem nista zato sto to uvek radim. lolololo

8. turtlas omasio si temu : )

9. Хахахахахаххаа, ја станем у насеље и из праћке гађам рингловима (кад је лепо време и кад има ринглова) у Талетову трафику. Никад нису знали ко је, нити ће икад сазнати.

Hahaha...Ja sam radio kod njega pre 5 godina :)

10. Ja ponekad kad ne radim ništa a 'oću da radim nešto drugo osim JEBANJA, uključim FM Manager-a pa onda malo FUDBALMENADŽERIŠEM

http://i55.tinypic.com/qycoxf.jpg

11. Ja sam radio kod njega pre 5 godina

ЕДИТ На Бежанијској коси? :)

12. Da,samo nocnu smenu.Nije bilo lose leto,cirkalo se ispred kioska po celu noc.

13. Тај фазон значи, па ми се можда и знамо одатле. Одакле си ти? 'Ладно си радио код Талета врх хахахааха

14. Da,samo nocnu smenu.Nije bilo lose leto,cirkalo se ispred kioska po celu noc.

O pa mi se onda znamo 200% a Buksnetinu znaš 300%. On je preko puta odma'

15. Verovatno se znamo.Iz Zemuna sam.2006. sam radio kad je matori izdao trafiku jednom liku,sljakao par meseci,imao milion prrituzbi iz komsiluka na glasnu muziku i okupljanja likova ispred trafike,pa sam se posvadjao sa matorim,koji je tripovao da je neki kurac, i dao ostavku :)

16. Па матори, ја живим у згради прекопута трафике и стварно се нон стоп сви жале, али мени не смета, реално. Боли ме кита, то је онај фазон, ако је музика прегласна значи да си ти престар. :) А што је најгоре, они немају дозволу за ту трафику, зато се и кењају кад им људи кењају :)

17. Znam da nemaju dozvolu,ali je gazda bio ranije neki trzisni inspektor,pa pliva.Ti,onda, sigurno znas celu ekipu sa kojom sam visio :)

18. Да брате, газда Боле је тржишни спектор био :) Гарантовано знам људе, само реци које :) Ајде да ОЖИВИМО ШТА НЕ РАДИШ КАД НЕШТО НИКАД НИШТА НЕ УРАДИШ?!

19. Значи одмах кад сам видео тему и сенкино име знао сам одговор унапред ... хахаха

20. Хахахаха, хексбол никад игр'о нисам. Ал' зато тракманиу растурам.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.