Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
24h u krvi, 7 dana u organizmu običnim skeniranjem dok dublje analize pokazuju drugačije, i do 3 meseca valjda.
А да ли може да се нађе у мокраћи после 6 дана, на обичном прегледу (систематском за школу или шта већ)?
Kad se naduvas, ako posle imas test, pij SLANU VODU ili MNOGO PIVA, i pisaj sto vise. Tako ces izbaciti sve iz sebe, to je proveren nacin.
Ne. To nema šanse.
Ja mislim da posle 3 dana nema trika da ti nadju nista, a kamoli posle 6.
Ja mislim da na običnom sistematskom ne mogu ni kad naduvan odeš. To se nađe samo kad se traži.
Na obicnom ne, ali srednje skole ti zahtevaju mokracu, a ne mora niko da im kaze da ce biti test na marijanu. Nas su sjebali tako, mada je mene bolela kita u drugoj godini su moji vec uveliko znali da duvam.
Пази, било у суботу увече, а у петак ујутру носим на преглед мокраћу и крв. Не може, а?
Ma nema sanse, ali ti pi mnogo piva, da bi sto vise pisao, cisto da budes siguran. Mada ni ovako nema sanse da ti nadju..
Ili jednostavno daj drugarici da napuni bocicu umesto tebe? :)
Бацам паре на кладиону
*сигурна.
То ми није пало на памет. :Р
Znam tek sam sad video :) Ne zameri :)
Ali nadji neku drugaricu koja je sigurno str8 i koja nema neke nasledne bolesti ili tako nesto. Jer ako je bolesna, to znaci da si ti bolesna (a nisi) i to ti automatski stvara vece neprilike nego da si posmrkala 55 kila belog :)
Да, да, и надувај се још мало, клин се клином избија, јбг.
Видиш, добра идеја. :)
@Самхаин : ал’ остаје рупа :Р
Je'm gomna.
Gomna su zdrava, tako kazu ovi sto jedu govna.
Је ли, Букснице, как'е су оно слике по фејзбуковима? ЏД
Hahahaha kakveeee? :DD Dodaj me!!
ДАЈ МИ СВОГА ФЕЈССССААА!!!! :п