Ko poslednji pobednik (108)

1. Ja sam prvi dotrčao, nađite seb drugu temu.

2. Ako te ostavimo ovde da trućaš sam sa sobom izgledaćeš luđi nego što zaista jesi. Činimo ti uslugu, realno.

3. Pvasvine... ti si među prvih 30 jbt... Dao sam ti minus na današnju defiiciju...

4. Ko je lud?

Haha Pigi video sam da imaš kolekciju šećera i prase.

5. To nije prase, to je praslin.

6. Pvasvine... ti si među prvih 30 jbt... Dao sam ti minus na današnju defiiciju...

Ako si more, rokni još par :)

Haha Pigi video sam da imaš kolekciju šećera i prase.

Ja sam prase bre :(

To nije prase, to je praslin.

Potato-potatoe :)

7. Добро вече. :)

8. oživjela tema ko uspomene u pjesmi ''ivana se kroz berane šeta''

9. Ako si more, rokni još par :)

Ova druga je predobra, čuo sam je toliko puta. Mislim ovo je u opštem obliku, ali primjer objasnio.
    Đes nikolino pikolino.

10. Mogu da kažem da odavno nisam video prase sa boljim batacima lololo

11. Јел треба да се кољу прасад? Већ имам спремну сатару. :)

12. Ko još kolje satarom? Satara je za grube poslove.

13. Јебига, босанац сам у души :) Сваке године пуштамо свиње у шуму, па кољи.

14. ja se bojim morskih pasa, zato nikada neću da idem u Australiju na more. Neum majka, samo da skupim para.

15. Ahaha jebo međed bukvu!

16. Ма ја планине цепам главом. хД

17. ЈА ВЕЖБАМ БИЦЕПСЕ

18. Ccc, po evropski, pištolj za to, i u glavu, da se ne pati, ne krklja dok je kolju, ne hoda bez po glave jer je malj otkinuo, ne trči po dvorištu sa satarom u glavi. Ipak je to živ stvor, a iz zahvalnosti bi mogla da joj se olakša smrt, kad će već da nas drži sitim njeno meso. U jbt, sad ne bih mogao da pojedem komad krmetine nikako, mogao sam ovo da strpam u neku definiciju, bem liga, ionako su danas u glavnom loše definicije...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.