Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ahaha granit.
Pa, i ja mislim da se Fedor malo kurčio. Ne verujem da bi se najboljem borcu omakla takva greška.
Silva ti je borac koji je pun iznenađenja. Ne znam kako Vitor nije bio spreman za nešto onakvo. A i kažem: on više nije borac kakav je nekad bio.
E, odoh ja da pokušam da zaspim. Nešto me pomalo 'vata, pa da iskoristim priliku.
Aj samo nek te faća.
Će tek da faća pa da se prepustim užitku. ;)
Gledam sad klip ovaj vitorov, kako je namlatio ortiza, smiješno... Mislio sam na drugog Silvu ,što je dobio Fedora, Bigfut, ili kako ga već zovu... ne na Andersona što ej dobio Vitora.
Јеееееее ,сад сам поново одгледао "Кејџ" после 15 година.Било ми занимљиво оно што сам запамтио , али и ово што сам сад одгледао а тада заборавио.
Бш ми било жао Билија кад се тукао , али баш баш ,и кад је плакао када су убили Мариа , он га је једини поред његовог брата разумео и волео...................
Добар ,добар........
Dub, misliš na Antonija Silvu. Ja sam prebacio... :)
Laki, odgledao si ga?
Pa ovo je jebeni majgeri, sad sam odgledao i ne mogu jebeno da vjerujem.
http://www.youtube.com/watch?v=_33V2CvDDSs
dobro jutro, ima li koga?
Ima, zemo, kako nema.
Добро јутро.
о
Bonžur
izgleda zemo da smo nas dvojica i đanke ođe non stop :)
ту сам ја бурке
Pa ja morao ustati ovako rano zbog nekih prajvt obaveza, a namjestio sam krevet pa mi se ne da sada opet razmiještati da bi legao.
http://www.youtube.com/watch?v=kZwhNFOn4ik
Da overim za danas.
Ја да припомогнем.