Ko poslednji pobednik (108)

1. Des pekky izvinte što sam neppristojan tek sam došao ali moram da idem...
    Kornelije Kovač i njegova pesma što je komponovao za everoviziju...
    ove klinke su sranje, lepo sam ja reko valjda je on kao najiskusniji jebač pametan i biJo sam u pravu! :)))

2. Ja to ni ne gledam dok ne vrate Beoviziju. Marš.

3. Breee..tek sad vidim da ja uopšte ne gledam TV,niti imam pojma o čemu se tu radi...beh.

4. Ahahahha, ja gledam, a opet ne znam. :D

5. ТВ? Каква је то скаламерија?

6. Krotitelju, šta znači Ареи
    Куен?

Рандом слова укуцана док сам био пијан. Укуцао сам qnra, па сам од а добио А, од р реи, од ку Ку и н ен тако да добијеш од свега тога Ареи Куен :)) Звучи некако мистично и боље од Кротитељ Лептира :)

7. E,da ne lažem skroz,sinoć sam gledala ovaj film i Denis Liri mi je tu bio ko lutka! :)

http://static.fastcommerce.com/content/ff808081163c05b001169d6655243ae9/New%20Stuff/mainimages/ref.jpg

8. Nisi ti bio baš toliko pijan kad se sećaš cele procedure ;)
    Ali, kulje je :)

9. Ko ime nekog vilenjaka.

10. Пошто имам обичај да, сваки пут када ми нешто падне на памет, запишем у телефон као подсетник да дефинишем, те вечери када сам био пијан из непознатих разлога сам то записао у подсетник. И сутрадан када сам хтео нешто да дефинишем, нађем то. Протумачио сам то као неки знак, и од тога извукао та слова и ето. :)

11. Da li je u redu da sada pojedem kroasan sa eurokremom?

12. Pa ako podeliš sa nama jeste. A i ako ne podeliš opet jeste.

13. није у реду зато што се мени једе. Кева направила колач с рижом. РИЖОМ! Еј бре. Немој зазубице правити :)

14. Ja jedem palačinke. :P

15. Ako ja popizdim, odoh u kafanu na pečenje. Nemojte da me ljutite.

16. Dobro, nemoj posle da bude, Nata se ugojila! Odo duzmem iz kujne :)

17. Što ja nemam kujnu...

18. Uuuu, koji fazon, natakli krem kao iscureo na obe strane, a unutra PRAZNO!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.