Ko poslednji pobednik (108)

1. Des pekky izvinte što sam neppristojan tek sam došao ali moram da idem...
    Kornelije Kovač i njegova pesma što je komponovao za everoviziju...
    ove klinke su sranje, lepo sam ja reko valjda je on kao najiskusniji jebač pametan i biJo sam u pravu! :)))

2. Ja to ni ne gledam dok ne vrate Beoviziju. Marš.

3. Breee..tek sad vidim da ja uopšte ne gledam TV,niti imam pojma o čemu se tu radi...beh.

4. Ahahahha, ja gledam, a opet ne znam. :D

5. ТВ? Каква је то скаламерија?

6. Krotitelju, šta znači Ареи
    Куен?

Рандом слова укуцана док сам био пијан. Укуцао сам qnra, па сам од а добио А, од р реи, од ку Ку и н ен тако да добијеш од свега тога Ареи Куен :)) Звучи некако мистично и боље од Кротитељ Лептира :)

7. E,da ne lažem skroz,sinoć sam gledala ovaj film i Denis Liri mi je tu bio ko lutka! :)

http://static.fastcommerce.com/content/ff808081163c05b001169d6655243ae9/New%20Stuff/mainimages/ref.jpg

8. Nisi ti bio baš toliko pijan kad se sećaš cele procedure ;)
    Ali, kulje je :)

9. Ko ime nekog vilenjaka.

10. Пошто имам обичај да, сваки пут када ми нешто падне на памет, запишем у телефон као подсетник да дефинишем, те вечери када сам био пијан из непознатих разлога сам то записао у подсетник. И сутрадан када сам хтео нешто да дефинишем, нађем то. Протумачио сам то као неки знак, и од тога извукао та слова и ето. :)

11. Da li je u redu da sada pojedem kroasan sa eurokremom?

12. Pa ako podeliš sa nama jeste. A i ako ne podeliš opet jeste.

13. није у реду зато што се мени једе. Кева направила колач с рижом. РИЖОМ! Еј бре. Немој зазубице правити :)

14. Ja jedem palačinke. :P

15. Ako ja popizdim, odoh u kafanu na pečenje. Nemojte da me ljutite.

16. Dobro, nemoj posle da bude, Nata se ugojila! Odo duzmem iz kujne :)

17. Što ja nemam kujnu...

18. Uuuu, koji fazon, natakli krem kao iscureo na obe strane, a unutra PRAZNO!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.