Predlog: Čet tek od 500

1. Zato je tu opcija Pošalji pvt članu Gvozdenovic.

2. :) ... i verovatno zeli da se uvede neki chat gde ce biti manje ljudi, pa automatski i intimnije druzenje:)

3. a sto ne bi ti kajzene napravio vukajliju za svakog chlana po na osob, sta ima svi da budemo tu, svako nek ima svoju vukajliju.ja se saglasavam sa svime sto ste rekli.

4. Mož' Kaizen da napravi neki CD "Vukajlija", pa ga lepo instaliraš kući i odma si i administrator i moderator i najbolji i najgori...a i ne treba ti ADSL onda.
    Može i neke likove što kao šatro pričaju sa tobom na net-u da ugradi u to...
    Bio bi to hit za neke ovde!

5. Ja sam protiv soba. Ovo je ipak sajt za definicije, prvenstveno, a čet sekundarno, ili dalje na spisku....
    Istina da granica od 50 bodova više nema smisla, a glupo bi bilo da se ukine potpuno, tako da treba da se podigne. Da li je 500 mnogo? Možda, ali uskoro neće biti mnogo jer ima sve više i više članova i više i više glasanja.
    A smarača će uvek biti jer ne postoji neka savršena sigurna luka od ljudi koji nas nerviraju, tako da se trebamo sa time pomiriti i odrasti.
    Meni kad neko smeta na četu, vratim se načitanje definicija, jer je ipak TO jedna od najvećih draži Vuke.
    Kaizen svakako želi da nama bude lepo na sajtu i da ga obožavoamo i kujemo u zvezde (e, Kaizi, daš mi potpisanu sliku da je uramim i držim u mojoj sobi pored Če Gevare i Džima Morisona? :) ), ali ne mora da nam ispuni svaku željicu, jer će se na kraju sajt pretvoriti u nešto sasvim levo...

6. Сајт би постао јако досадан кад би све било "по пропису".

7. Skloniti granice ceta potpuno. "Gvozdena ruka" koju Kolach predlaze je okej, ali Coockie gleda ovako || , a ne ovako \ /. Ako me razumete... :)
    Enivej, gazda bi trebalo da napravi mod-cet da Mi mozemo Vas da ogovaramo i tak' to. :)
    A i onaj Tulumov "dejt-cet" je dobra ideja... :)
    Mada, i sobe nisu tako lose...ono kao jedna za mene, jedna za kurda, jedna za prsta, dve za Obija, svi kod Artemide... :)

8. Ako se granice sklone treba bar još XXX modova.
    Granice su dobre... granice su sexy! :p

9. Значи ја добијам penthouse? :)))))))))
    Почаствована сам

10. Ma svaki član ima zasebnu sobu! I možeš da menjaš dekor u sobi, stavljaš nove stvari... kuckaš nešto o sebi... imaš blog.... Stavljaš omiljene pesme.... spisak prijatelja....
    I tu možemo da kačimo sopstvene slike... i ljudi mogu da kometarišu slike i svašta... i imamo par bliskih prijatelja na instant četu....
    Vov!!! Kako se niko toga ranije nije setio!!!???
    Mada mi zvuči blago poznato....
    Ma samo umišljam!! Niko nije imao ovu ideju!

11. Ја бих само волела да можемо да имамо вваллпапер на профилу.

12. Ja bih samo voleo da me pozoveš na kafu u svoj penthouse.... :)

13. Код мене само бело вино у потоцима...

14. pobogu, šta ja radim. NE MOŽE ČET OD 500.

lock
    :-)

15. unlock :)

temi ništa ne fali

16. čoveče otišla je predaleko u metafiziku. al' dobro de.

17. s' obzirom da me mrzi da čitam sve postove, Kaizi, šta će biti sa našim dragim četom?

18. Ali zašto ne 500? Čet nije toliko važan, a neki članovi potpuno zaborave na definicije i samo ćaskaju, a to ništa ne doprinosi sajtu.

Kako je ranije moglo bez četa?

19. Ja podržavam kolačić u čorbici zato što je ja u svemu podržavam!
    Ona je meni napravila barbi skin za vuku!
    :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.