Jel možemo više?

1. ako mi neko objasni kako se to radi, gde treba da klikćem drage volje....

2. Pravo da ti kažem mene je sramota da se Croasani bune pre nas...
    Pu! Kao da nam cvetaju ruže ovde još nam samo fali da uzmemo gitare i zapevamo Let the sunshine in...

3. Let the sunshine in...

:D

4. mene je sramota Aurora šta mi sve gutamo...svaki dan neka afera, svaki dan neko ostao bez posla, svaki dan neki veliki uspeh vlade završi sa još ljudi na ulici....došo fijat, juhuuu, biće posla..posle 3 meseca, neće biti posla nego će 940 ljudi dobiti socijalni program...đelić nema ništa, đelić ima milijarde...đilas nema ništa, đilas ima miljirade...kofer, kolubara, putni troškovi, privatizacije, telekom, eps, pičke materine...o ovim krađama na opštinskom nivou da ne pričam....kod nas su vrtić renovirali gosdinu dana...menjali prozore i vrata i krečili godinu dana...

ej bre dokle ćemo da ćutimo?..dokle?

5. @sedplast i 200 je dosta za početak....kad ljudi vide da neko bleji na ulici lako će izaći i oni.....poenta je pokrenuti

PS: moram da palim, aj nek neko objasni zavisniku kako se pravi grupa, ili nek neko napravi i postuje ovde link

6. OBRISANO

7. Može neko ukratko da mi kaže koja je svrha ove teme?
    Mrzi me da čitam sve...

8. OBRISANO

9. Napraviću ti ja grupu, daj naziv i reci javi daljne instrukcije.
    Bez plana i programa se ne počinje.

10. Ivice ti si napravio dupli da mi to kažeš?..to te nije mrzelo a da posdigneš glas i najebeš se lopovima majke te te mrzi?

11. Nemam ja 9 života pa da preživim još jedan 5. Oktobar.

ti si bre životinja k'o Bata Živojinović, večan k' Aljaska. Bez macole nema ni poštene patrole. Dole Dačiću, dole, unutrašnji organak jedan :)

12. OBRISANO

13. naziv grupe Aurora uzi koji oćeš...plan je da skupimo što više ljudi i napravimo demonstracije...mirne demonstracije...gandi fazon....

ivice možeš samo da nas gledaš....

14. Протестујемо против власти, то ми је јасно. Није ми јасно који су захтеви, ванредни избори, поништење тендера за телеком...

15. Koga briga za naziv grupe, daj da stavim kad ,šta, gde...

16. kad god hoćeš Aurora...nije bitan datum, niti gde...

idealno i bilo sinhronizovano, svako u svom gradu..

17. Pjer88
    @sedplast i 200 je dosta za početak....kad ljudi vide da neko bleji na ulici lako će izaći i oni.....poenta je pokrenuti

sedplas :)
    inace slazem se ja sa tobom, ja sam i rekao da bi i sa 50 ljudi bilo dovoljno izaci.
    ovo za 200 sam rekao da nemojte da se zanosite cifrom skupljenih ljudi u grupi, vazno je da izadjete kao sto si vec rekao i drugi ce poceti sami da se prikljucuju brzo.

zavisnice najvaznije bi bilo pokrenuti prvo za bg pa ce u ostalim gradovima samo da krene....

i ovo zcurcicevo pitanje od gore ^^^^ i mene zanima

18. kakvi vanredni izbori....pa opet isti dođu na vlast...

zahtev nam je da se napravi krizna vlada koja će biti sastavljena od pametnih ljudi iz Srbije koji veze nemaju sa politikom...mandat 6 meseca..za to vreme ima samo da naprave telo za borbu protiv privrednog kriminala, zloupotrebe položaja i malverzacija...i sud koji će da se bavi time...dva tela koja će biti povezana i imati mogućnost da lopove pošalju direktno u zatvor....i onda da se raspišu izbori...

kako postoji specijalni sud za organizovani kriminal tako da se napravi spezijalni sud za privredni kriminal...i da se odma procesuiraju svi ovi što se sumnja sda su oteli neku lovu...bez kaucije, da im bude suđeno bez prava da se brane sa slobode...a ne kao Uskoković...pa nek u zartvoru čekaju na početak procesa...

koliko ih ima ima svi da se načekaju....a ovi novi će da porazmisle pre nego gurnu ruku...

19. Ništa izbori...kakvi bre izbori, podele mediokritetima sto grama kafe, hemijsku i par hiljada dinara od neke prevare ili zajma koji ćemo opet kad-tad vraćati, ili pu pu daleko bilo od prodaje MTSa i opet Jovo nanovo.
    U zatvor brate, krali ste da ste čukun-unučad obezbedili majke vam ga.
    Milošević je krao u milionima ali ovi u milijardama, eeej.
    Bogata je Srbija čim se tu još imalo šta za pokrasti.
    Ništa po gradovima, osipanje naroda, samo BG.
    Za početak....

20. Izbori, pa koga da biramo? Cedu Prasaka, Tomu, onogstocekaSeselja,Draskovica koji palamrsi o Atlantidi ko staroj srpskoj koloniji? Lincuj cetiri vlade, peta ce se zadovoljiti platom od 40 'iljada. Ministri nece raditi nista jer znaju samo da kradu, mozda ce kraduckat,narod nezadovoljan sto ne rade ministri nista a ipak malko kraduckajui, i onda opet protest, sesta vlada ce raditi prekovremeno i besplantno, i posteno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.