Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
idi, ba, do vraga, rekao bi čovjwk da imaš 70 godina, a ne 40... :)
Jezivi kontrola...ima još poštenih ljudi, garant...mora sda ima..jesmo mi govna al nismo svi....i samo kontrola...jesdno telo od 20 ljudi i sud od 20 ljusdi..poštenih, neokaljanih, nekorumpiranih...samo za politički i privredni kriminal..samo to...
Al to je istina Buri..šta, ja za sebe imam, meni malo treba..al nemam za klince, a njima će tek da treba...sve više i više...
Kosmo veruj mi da sve češće pomislim da je to jedino rešenje...ako ta jedna žrtva, ovih 250 govana ne računam, oni nisu za bolje, ako ta jedna žrtva promeni malo život nije uzalud...iskreno...
Znam da ima, ali za te se ne cuje uopste, ko zna u koji budzak su ih bacili ovi, pa se ne zna i da postoje.Udarili ste mi na emociju, odoh da budim klinca da se igramo.Laku noc.
sve više me fasciniraš...a i bez zezanja potpuno si u pravu,nekad je jedino rešenje to kabuuum,da se daleko čuje.
odoh i ja da spavam...ako ovaj protest ne uspe, ko što neće, moraću da završim ovu bombu..a za to treba bistra glava..ipak su mi klinci u kući...:)
laku noć....
Otišao sam da službujem u krevetu. U sredu počinje letnji semestar i onda me nema više. Brišem sa Vukajlije i selim se negde.
e jebi ga sad me brineš...
ne kapiram šta si htio utvrditi temom? koliko ima ljudi koji su nezadovoljni ili dokle bi ljudi išli?
ako je prvo, ima ih pun kurac...
a ako je drugo, onda ti moram srušiti snješka i reći da je 0.01% ljudi spremno na takve radikalne poteze ko ti...
tako da, mislim da je sve jasno...
http://vukajlija.com/posteri/rumuni-su-davno-objas-49299.jpg?1291387857
O Zagrebačkoj "revoluciji"
Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu je oko 13 sati započeo protest kojeg organiziraju braniteljske udruge potaknute slučajem Purda, ali i teškim gospodarskim stanjem u zemlji
http://www.facetv.ba/vijesti/region/5840-zagreb-desetak-hiljada-ljudi-na-protestima.html
To mu dodje kao da se skupio Obraz sa ostalim buljašima.
Baš to.
Ne kapiram ovo, u kom smislu moraš biti nezadovoljan da bi želeo bolje? Ako misliš na materijalnu situaciju onda to nije pravi razlog. Bunt vođen tim motivima ima malo šanse na uspeh jer mu to dođe kao neka seljačka buna. Najuspešniji protesti su oni koje vode intelektualci i služba bezbednosti, naravno.
Očigledno da ne možemo više, sve snage su sada usmerene na što duže, da izdržimo. Više nemamo ni šta da poništavamo. Kvalitet brljotine je takav. Mi smo ta brljotina.
U Zagrebu su valjda tek sutra demonstracije običnih...Tako ja čula, neće da smetaju jedni drugim.
I dokle se došlo ovde? Skupismo li bar dvadeset ljudi da širimo dalje, svako na svoju stranu?
Kolko god neki od vas mrzeli fejsbuk,treba otvoriti grupu tamo i svako od nas da se učlani i pošalje rikvestove svim prijateljima, sa napomenom da oni isto tako pozovu sve svoje prijatelje.
Ako nas ovde ima 20-tak koji bi se učlanili,a svako od nas ima bar 150 prijatelja, nek 20 od njih pošalje dalje....može lagano da se skupi najpesimističkije gledano 500 ljudi....kad bi dva dana za redom prošetalo 500 ljudi glavnim gradskim ulicama i pozvalo ljude da se priključe moglo bi nešto i da ispadne od svega toga......
Zavisniče PRAVI GRUPU POD HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Već sam ranije pokušao da kažem da me bole za Zagreb...to sam naveo onako jer nisam znao kako da nazovem temu...
Jel možemo više, ne u smisliu jel možemo više od njih, već jel možemo više jednom da se složimo onko nečeg i da pokažemo neko nezadovoljstvo...ukoliko smo nezadovoljni...jel možemo da ustanemo bez ovna predvodnika, mi sami, bez stranih mešanja...mi, ljudi, svesne jedinke....ukoliko smo svesni...
da li imamo svest i savest ili smo to negde zagubili?
da li smo glupi da ne vidimo šta se dešava ili smo slepi?...ili nas bole kurac?
ili stvarno mislimo da tako treba, da treba da nam neko otima lovu svaki dan, moju, vašu, našu...da se neko bogati abnormalno dok neki drugi siromaše abnormalno...da svaki dan ova zemlja sve više liči na privatnu prćiju...ne mogu više da nas uporedim sa afrikanerima i afrikaneri su nam pobegli 100 godina...
da li shvatete da su te fabrike, firme, poslovne prostore koje sad prodaju i rasprodaju pravili naši očevi i keve...da li shvatete da je neko primio minimalac ili ništa da bi neko napunio svoj džep...
da li možemo da ustanemo ujutru i kažemo sebi i njima
BESAN SAM I NEĆU VIŠE DA TRPIM VAŠU ZAJEBANCIJU
to sa grupom vam je dobra ideja ali kontam da ce u grupu da se uclani i dosta onih mudrosera koji ce da protestuju iz stolice, tako da ako skupite nekih 500, na ulici ocekujte 200 u vr' glave.
nije da vam rusim sneska samo sam realan :)
Zavisniče grupu na fejsu pravi i daj link!
ne umem da napravim grupu...ne umem nešto ni da koristim fejs....a i nemam mnogo prijatelja na fejsu