Jel možemo više?

1. Sad vamo ima i zajebancija da se ubaci reklama da kruži po fejsu i još neke stvari.....

2. ja to slabo znam..ne koristim fejs mnogo...al sam ono kliknuo da podelim prijateljima...

3. Malo više informacija u opisu, neki jači tekst. Započeti diskusiju tamo.

4. Dajte ovde pišite ideje i sastavljajte tekstove , ja ću da kopiram tamo....

I jel možemo tamo da kačimo postere sa Vukajlije...mislim jel ce se buniti Kaizen?

5. što bi se bunio na reklami?....

6. otkud znam, autorska prava itd.....nisam upućen u te stvari...

7. ne znam ni ja....

al mi se čini da negde grešimo...ili su ljudi umorni od svega...........

8. Probaćemo ništa nas ne košta....

Samo pošaljite svim prijateljima poziv....i treba kačiti po forumima i klipovima na youtube-u link grupe, koji imaju veze sa našom temom...

9. Idite na yu tjub i pokačite po svim BS klipovima tako im možda privučete pažnju a i videće ljudi grupu...

10. a znaci ipak se izbori traze??

11. BIlo kakve promene.....ne samo izbori

12. To tamo baguje da ne možeš verovati...

13. Učlanio sam se... Toni. Daj admina

14. a koji si ti kamikaza?

15. http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/82006/Umrla-heroina-9-marta-1991
    ja bih ovu ženu stavila kao sliku stranice, da čujem komentare. Umrla sama, razočarana, iskorištena od ovih što su se dobro okoristili od ovu sliku kao simbol. Neuprljana je kao npr. Otpor, eto pa vidite.

16. Kamikaza je Toni...

@aurora kačio sam ja njenu sliku na prethodnoj strani ove teme...

17. jel možemo da napravimo bar neki koncenzus oko toga šta hoćemo?

18. Niste trebali odmah da obrišete grupu...Dok svi ne pređu na stranicu

19. Da, da skupimo sto više ljudi...onda da utvrdimo datum skupljanja na nekom trgu ovde...i onda objavimo na stranici gde ljudi da dodju....glupo bi bilo sad da razmišljamo o datumu protesta, za sad bi bilo najbolje da cimamo sto više ljudi i da postujemo link po sajtovima i forumima.....može i na komentarima ispod vesti na BLicu, B92, kuriru, pressu itd.....samo ako šupci objave komentare.....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.