Jel možemo više?

1. reci Zeko....uvek smo se razumeli....

2. Jebote, saće i osmi treba silni karanfil uzeti!

3. I za njim deseti, jedanaesti... Izaći će i studenti kad im starci dođu i kažu Ja te više nemam od čega školovati, vraćaj se kući.

4. a odakle Kizo?..odakle, znaš pošto su karanfili...

ajd ih sjebemo sve do 8 marta....

5. Čuj odakle, pa sa groblja pokrademo.

6. reci Zeko....uvek smo se razumeli....

Nema ti od toga ništa, moj javio.
    ovaj narod je bagra i nismo mi još zreli za to, može ovo još mnogo gore, ako me razumeš.

7. Kad bi se organizovali protesti, cisto sumnjam da bi nike shop prezivio.
    Kakav narod, takva vlast.

8. a šta znam zeko, sve mislim nismo tolko blesavi...

sunshine, ajd dođi pa probaj da ukradeš....

9. A jesi li ti ikad pomislio da pomeris dupe sa kompa i potrazis. Kako je ja nadjem jebem mu misa i sljaku.

A jesi ti pomislio da nema jebenog posla 3 jebena mjeseca tražim i na 90% mjesta trebaju veze i vezice a onih 10% gdje se može upasti je čisto robovlasništvo. I stoga nemoj da mi sereš kako je dobro i kako se super živi ovde , dok se ljudi ne opamete i ne počnu da ubijaju gamad koja sjedi u foteljama i krade ništa se neće promijeniti.
    Boli me kurac i za SDS i SNSD, na nekome treba dati primjer kako se budući političari trebaju ponašati i dok se to ne desi bićemo ovce koje vlast kolje kada im se digne kita.

10. sunshine, ajd dođi pa probaj da ukradeš....

Neka, imam ja svoje. A i da nemam, nacicu pare za opanak. Zavisnik imam pitanje za tebe, sta posle ? Srusio si vlast, sjebo opoziciju ? Ti odlucujes ?

11. ajsd prvo da srušimo sunshine...

al ako se desi prvo bih napravio telo za kontrolu , koje bi još neki kontrolisali...to telo bi imalo i sud u sebi...nekorumpirani, pošteni....nešto kao unutrašnja kontrola..

al ne ova govna, revizor, antikorupciona agenxcija...nego konkretno..konkretno može sda pošalje na robiju, a ne kao ovi da daju predlog vladi pa ako vlada kaže onda može...a ono ne može jer je vlada taj koga ganjaju...

12. E da sunshine još mi reci da si iz Laktaša i sve će da mi bude jasno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.