U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Мајке ми, моја мама има документ да су издата права за градњу неком Темељку.
Što se tiče imena apostola i ostalih - čisto pomodarstvo međ' estradnim i ubogim svetom. Još nekog da nazovu Isus i eto apokalipse. Ahahaha epa hahaha
Ahhaha epa onda jes smešno :D :) Pazi gradnja, pa još Temeljko hahha
Džuma! Ima neki Rom, tako se zove.
лолол контам ја да је по-по-ви ло-по-ви зонфић популаран међ рајом на вукајлији и да желиш бити прихваћена, али чак ни највећа ложана попут докинса или власуљара не би извалила да су већ једно две хиљаде година универзално популарна жидовско библијска имена као што су павле, петар, марија, јован, филип и тако даље помодарска а још мање смешна. мислим, оно.
столисав ми је хит
Па добро, хришћанство је религија настала од јудаизма, што да не дају јеврејска имена деци?
нема то везе више са релгијом, имена се једноставно устале у народу и то је то. и највећи атеиста може дати детету име петар или јован, исто као и неко домаће, грчко, руско.. само ми је смешно да након две хиљаде година константног коришћења неко изјави како су то "помодарска имена" јер мисли да ће тако испасти ултра кул зајебани антихрићшанин на вукајлија форуму. и то поред толико других могућности да се онај хипи жидов и његова дружина попљуну
Trenutni hit su imena: Strahinja, Jakša, Ognjen.
:) Vidiš kako ti odlično znaš na šta sam mislila. Vidiš kako lepo povezuješ. Trebao bi se baviti psihologijom ličnosti. Odličan si. :) Hvala što si me prosvetlio.
Niko
Kad si već otvorio raspravu - da adekvatno odgovorim.
Apsolutno je nepotrebno da ispadam kul bilo gde, posebno ne ovde.
Ubijam dosadu. Preciznije - tražim načine da prekratim neke životarije.
mnooooga biblijska imena bila su u upotrebi daleko pre Biblije, nakon nje samo su postala HIT!
Dalje... Pomodna. Da. Jesu. Kao što se vraćaju modni talasi i stilovi, vraćaju se i imena. DA sam rekla MODERNA - bilo bi smešno. Napisala sam POMODARSKA.
Pomodarstvo je npr govoriti latinski iako je star, davno mrtav jezik i njime se već govorilo. Moderno je nešto novo - tek izmišljeno, sklepano, skovano, kako god. Ali nešto originalno. Pavle, Petar, Jovan i Marko, i Marija jadna dušu ti prostila nisu MODERNI. Oni su - revitalisani! Narod ih oživjava. U poslednje vreme estrada je puna svetaca. Zar to nije pomodarstvo? Još samo sa fresaka da siđu...
A da - smešno je, jako je smešno. Čak je tužno što ti ne razlikuješ značenje termina.
Biti prihvaćena - ne, to najmanje želim. Moja ličnost izgubila bi na jačini. Individualno najbolje funkcionišem.
Iznela sam jednostavno svoj stav.
Najmanje što želim je da se ikome dopadnem, uližem, namignem mu, upristojim se i budem fina. Najmanje u svom životu želim da budem prihvaćena.
Hvala.
народ их није оживео након миленијума и извукао из заборава, она се константно(подвучено и болдовано) користе већ две хиљаде година. широм западног света. мало ли је? тако да прича да су помодарска никако не пије воду. има наравно неких старих имена која се ваде из нафталина, али класична апостолска имена марко, јован, павле, петар итд то свакако нису. не знам зашто ти је ово толико компликовано да схватиш.
а оно што је смешно је тврдња да су та имена смешна. мислим петар- ХАХАХАХА ЕЈ ПЕТАР ЛООООООЛ. тешко ми је да поверујем да заиста верујеш у то.
Iznela sam jednostavno svoj stav.
Najmanje što želim je da se ikome dopadnem, uližem, namignem mu, upristojim se i budem fina. Najmanje u svom životu želim da budem prihvaćena.
сад бих окачио онај постер са демотивације, нешто иде у фазону "буди она жена која кад устане ђаво се забрине" или тако нешто, само не могу га наћи тренутно. :( у сваком случају опростите ваша посебности.
хвала
Ja sam devojka. Čitaj O B I Č N A. Nisam salama.
Da, smej se. Umri od smeha ako te zabavlja moj stav da mi je ime PETAR-da! smešno. Luka takođe. Pristanište jbt! Marija - sve same Bogorodice. Deda Petar. Deda Sv. Petar. Apostol Pavle poslanica o ljubavi. Ej, ma daj - što li se objašnjavam s nekim ko ne može razumeti da IME ništa i ne znači, da nije samo smešno to što nas krštevaju no i da je sam život jedna komedija i to ''dell arte''.
Srboljub HAHAOHA[HAHA'HAHAAHQREAHAHAHA
Smešno mi je. Čitav svet mi je smešan. Čitav kosmos u toj trci među tajnama.
Jbno mi je smešno. Sarkastično smešno. Do same granice s suzama. Uvek ću odabrati smeh umesto plača. I smeh umesto ozbiljnosti.
I smeh umesto besa.
:D
Што би се рекло, трол хез дан иц врк.
E da Džanki , ili Srbislav ... pazi ironije, gde baš tako da ga krste hhahaha
Jbno mi je smešno. Sarkastično smešno. Do same granice s suzama. Uvek ću odabrati smeh umesto plača. I smeh umesto ozbiljnosti.
I smeh umesto besa.
колико је теби до јаја...
:D Znam. :D
Zvonimir, Zdravko, Hranislav PHAOIKLHAKHA.HAHAAH, Vlastimir...i tako ta paorska imena
Hrvoje, Hristivoje, Blagoja.