Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Oprolećovana.
Da.
Oprolećovana.
Marinko, Milorad, Milosav, Milutin
Роксанда
Koviljko
Vida i Zagorka :D
miljan! jebote, kako smešno, bljunatvo i retardirano-ljigavo. žasu. miljan može da bude samo gej-debeli-razokavi-nolajfer
њему баба смишљала име док је штрикала :)
Miljan da. Ali Slađan je pobeda. Zvezdan takođe. :D
Muško Sanja. KAKO, BOKTEJEBODATENEJEBO?!
Aj dont biliv it antil aj si z brd sirtifikit!
Momir Milomir Pejka Sojka Stojka. To su imena brace i sestara moje mame. Zove se Gordana, barem iole normalnije :D
melanija, zvuči kao kožna bolest
Ranislav
Марко
Није смешно, жалосно је да неко да детету име у средњем роду.
ЕДИТ: Није прозивка за дечка изнад, да се не увреди чоек. И ја се тако зовем. :(
http://vukajlija.com/forum/teme/21296-najsmesnije-ime?strana=28#post_2088184
e da... ja sam miljan, drago mi je :)
Рудинка. Ко крава нека јеботе.
Malopre video neku ganferku na ulici, klinka se zove Pamela.
Gordan xD
Па добра ти фора Миљанче:Ш Штрикани. :)
Имам лоша искуства тим именом, тако да, онако - прилично ми је драго. Хахахах ништа лично :) лола
Иначе НЕВЕН и ЈАСМИН из Сарајева. Умирем кад се сетим хахахаххаха
Racepislavka, ubedljivo najjače ime koje sam ja čuo do sada! :D Nije fora. Pričala mi je majka, da im je jednom prilikom u dom zdravlja došla neka baba koja se tako zvala, doktor nije mogo da poveruje. Kaže gleda čas u knjižicu, čas u nju i tako neko vreme i onda je pita "A kako se ti zoveš?" A baba ispizdi na njega i kaže "Pa jel umeš ti da čitaš!?! Racepislavka, eto takoj se zovem piše ti tu!"
Ma AvvI (odnosno Lola) opušteno :) Pre nekog vremena mi se na četu neko smejao kad sam reko ime (meni bilo čudno pošto znam nekoliko Miljana), pa eto, sprdnja malo. Daleko od toga da sam uvređen ili nešto. Posebno zato što mi je ok moje ime :) Pozdrav