Da li je metal štreberska muzika?

1. Neka slušuju šta hoće samo da me ne smaraju sa nametanjem "poznavaoci". Vrlo me nerviraju ljudi što dele ljude na šta slušaju ili šta ne, iskustveno sam video ponajviše ima takvih među metalcima... Koga boli kurac. Smešno je nošenje kosurina među metalcima, ne kapiram što moraš imati kosurinu da bi slušao metal. Čast izuzecima, ima tu pozeraja dosta, to je neki antipod fenserima koji isto kao fenseri hoće da bude primećen. Eda, volim Motorhead skoro sve od opusa, nešto od Iron Maidena i nešto AC/DC.

2. Metal je široko rasprostranjena supstanca.

3. Kako pozer, pa nemam kosurinu, stidljiv sam, donekle asocijalan i svakako diskretan mladić.

4. stidljiv sam, donekle asocijalan

brate,ovo je metal.

5. Ma pusti paora bosanskog. Idi slušaj preldžije, metal je za intelektualce.

6. XAXAXAXAXA VLADE LIMAR XUXUXUXUX

7. E odmah da kazem, kelt je lepo primetio. Ali moram reci da ima jos mnogo faktora koji uticu na to. Npr, neki lik je mnogo glup, dosadan, i MNOGO prica. Ljudi ga odjebavaju. Sam je. Tuzan je. Upozna neku kul likusu koja slusa Sonatu Arcticu i HIM. Poslusa i on par pesama. Neke mu se svide. Postane emo. I dalje ga odjebavaju ljudi. Pocinje jos vise da brblja. Pocne da slusa kvalitetan metal. Da skratim pricu: lik slusa sada metal, a i dalje je glup.

P.S. Ovo nije autobiografija.

Doduse ja sam na metal presao sa psihodelije.

8. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

9. A najgora sekta su ovi što se lože na japanska govna.

Na ti ga, kizo-sane.
    https://www.youtube.com/watch?v=ic9Y4b86a_Q
    Ovo posebno.
    https://www.youtube.com/watch?v=yVHlz_8NWjU

10. KIZO LOŠ TROL. MOŽEŠ TI TO BOLJE

11. велика истина у првом посту. у основној ликови који буквално нису могли да причају од треме, који су се онесвешћивали и неартикулисано понашали под наговештајем померања центра пажње ка њима, сада су чупави хард кор момци у кожњацима са нитнама који се крећу у друштвима истих таквих личности, где представљају алфа елемент и некакав металски еквивалент шмекеру. дакле смешна једна ситуација и исход.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.