Da li je metal štreberska muzika?

1. велика истина у првом посту. у основној ликови који буквално нису могли да причају од треме, који су се онесвешћивали и неартикулисано понашали под наговештајем померања центра пажње ка њима, сада су чупави хард кор момци у кожњацима са нитнама који се крећу у друштвима истих таквих личности, где представљају алфа елемент и некакав металски еквивалент шмекеру. дакле смешна једна ситуација и исход.

Davide, ti kao inteligentan čovek treba da shvatiš da ako su se oni, neuklopljeni, nesrećni i stidljivi izbavili iz svog omega potlačenog stanja u čoporu kojem su pripali po autumatizmu, i uzdigli se do alfe u okviru čopora koji su sami odabrali i čak napravili, malo više kose i nitni i kože neće predstavljati preveliki problem. Važno je da su ljudi srećni. Ako su tebi čupavci smešni, to je tvoj problem, a ne njihov.

2. Gotivim ljude koji slušaju metal, a kad ih pogledaš nikad ne bi rekao.

3. VALDEMARE TI OBJAŠNJAVAŠ JAKO KOMPLEKSNE STVARI NA VEOMA JEDNOSTAVNE NAČINE. VALSINARB ILI BILO KO DRUGI BI SADA ERUDITIVNO IDIOKRATSKI ELUDIKOVAO PLEBEJSKE APOFENIJE ALI TI DRUŽE O B J A Š NJ A V A Š KONCIZNO & PRECIZNO I POSVE ŠARMANTNO DODAO BIH I UVEK SA PRSTOHVATOM KVALITETNOG HUMORA. DIVIM TI SE

4. слушам мећал од сепултуре, преко ет д гејтса до оранџ гоблина, али и то зависи од расположења тако да могу да скренем до квлт музике фејтлеса и блок аута. нисам паметан, и нисам повучен, школа ми је спрдња, гудрам се по парковима и гледам порњаве где се лик не појављује у кадру

5. Teska je muzika za slusanje, a i ne interesuju ih melodije nego brzina, tekstovi i stvari koje nemaju veze sa muzikom samom. Osim Metallice i nesto Iron Maidena ne slusam metal, a slusam puno gitarske muzike, al od metala bas ne mogu nac nesto da valja.

6. taman htedoh da kazem da je zanimljiva tema i da se slazem sa naslovom i prvim postom verovatno, kad otvorih prvi post a ono ja, a tema nekropost.

kelte, mnogo si bre pametan bio i ostao, ljubim te u kurac kad bi mogo.

7. mislim da cu da izdrkam keltu veceras kolko ga postujem, zasluzio je!

8. Jebaću ja vas u usta jednom za to prozivanje oko trolovanja. Ne može se više ništa reći a da ne kažu viđu trola. Jesu smiješni japanci kad zapjevaju sektu. Nije to za njih.

Koga ne interesuje, Mešo? Naložene metalce koji slušaju ili naložene metalce koji bi da sviraju?

9. kelte, mnogo si bre pametan bio i ostao, ljubim te u kurac kad bi mogo.

Probo, a?

10. I jedni i drugi Kizo. Najmanje paznje posvecuju samoj muzici. Rece Dzejms Hetfild "Dzabe svirate brzo, muzika vam je sranje." Da, na tecnom srpskom je rekao to.

11. Jebaću ja vas u usta jednom za to prozivanje oko trolovanja. Ne može se više ništa reći a da ne kažu viđu trola.

Da citiram samhaina

КАКО МИ ИДУ НА КУРАЦ ОВИ ПУШАЧИ КУРЦА ШТО КАО ПРОВАЉУЈУ ТРОЛОВЕ! КАО, ФАЦЕ СТЕ, А СРЕТЕН ЈЕ БАЦИО ВИШЕ ДОБРИХ ФОРА У ЈЕДНОЈ ДЕФКИ НЕГО ВИ ТОКОМ ЦЕЛОГ БОРАВКА НА САЈТУ! СИСАЈТЕ ГА ЈЕВРЕЈШТИНЕ!

12. Sa tim se slažem. Loežnje na brzinu i neartikulisanu brutaliku u tekstovima, propraćenu ložačkim imidžom, je gola kurčina. Al to je taj škart mjetal. Drugo ništa ne mogu reći, ne razumijem se u muziku, samo je slušam.

13. Ne razumijem se ni ja, slusac obicni sam isto, al ne moras znat da sviras da bi se razumio u finalni produkt neceg. Preporuci nesto kad si vec tu, da vidim sta meces u usi.

14. Kad neko ko nema pojma o muzici dođe da sere kako je neki bend sranje a neki drugi bend vrhunac kvaliteta dođe mi da mu zalijepim šamarčinu. U većini slučajeva se slažem sa tim ali opet šta on ima pojma. Ne bi znao smouk on d voter da odsvira pod prijetnjom silovanja uže rodbine.

Mislim meni to isto kao da neko priča kako su defke bolje od postera a zadnji put defku pročitao prije godinu dana. Smiješno... Mada posteri jesu sranje, istina.

15. mogu ljudi biti odlicni muzicari,a praviti sranje muziku.sve nesto u poslednej vreme volim muziku sa nekom pricom.nem pojma zasto,malo se vise udubljujem,filozofiram...mada,najvise volim da slusam klasicnu muziku poslednjih meseci.opusta me,citam uz nju...posle toga ce doci neki drugi period,pa ce biti neka druga mjuza.

16. Kad smo već kod metala i muzike sa pričom onda imaš prog metal. Ima dosta elemenata koji podsjećaju na klasiku a ima tona pjesama koje imaju priču u tom žanru a znaju trajati i preko pola sata... ako baš oćeš onako priču... tj. ako sam te dobro razumio.

Moj favorit iz dotičnog žanra Symphony X:
    http://www.youtube.com/watch?v=MaN3pwBsRf8
    http://www.youtube.com/watch?v=S2CISHqGzCg

17. O ukusima se ne raspravlja, iz prostog razloga sto vecina ljudi ima sranje ukus.

Metal muzika je za tinejdzere i adolescente, fazu slusanje te muzike ima vecina ljudi, kao i hip hopa, tehna, ja sam cak bukvalno sve slusao kad sam bio mladji, posle mi se to rascistilo. Mnoge zato boli kurac, zato imamo radio stanice koje pustaju jedne te iste pjesme od izvodjaca a ljudi se opucaju snime 15 albuma.

18. ovo mi je najbolji album od njih.
    http://www.youtube.com/watch?v=7YEs8paDK8A
    i veliki favorit zanra.
    http://www.youtube.com/watch?v=NPYPm4ny9UM
    mada,slusam suvu klasiku sada.dugo nisam slusao neki metal.bluz dzez,klasika,eventualno neki crosover kor.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.