Da li je metal štreberska muzika?

1. Haha, sta je ovo jebote, ka muziku iz crtanog da slusam.

2. Ja slušam muziku tako što odem i nađem nekakav radio na internetu i boli me kurac. Uopšte nemam muziku skinutu na računar. Saxon, Mejdeni, Megađed ( iako je >Dejv iritantan lik ), Dikinson solo, i naravno sovjetske pjesme o 2 S.R. i britanske mornarske ako hoću baš nešto konkretno da slušam. Jebu mater. Uglavnom, nisam zaluđenik za muziko niti nekakav aktivan slušalac. http://www.youtube.com/watch?v=ETO4Qo-yXIU
    I ovo je zanimljivo, Manijak preporučio.

3. Those poor bastards je odličan bend i uz to imaju ludilo dobre omote albuma.

4. Dream theater inače ne podnosim. Nekako mi njihova muzika ili prelagana ili djeluje usiljeno a tekstovi mi uz to nešto ne leže. Radije ću pročitati neki tekst na te teme nego da ih slušam.
    Njihov "Dramatic turn of events" mi je npr. odličan album ali samo što se tiče instrumentala.

5. http://www.youtube.com/watch?v=LWpwC1p-Ilw
    celokupna prica od sat vremena.
    ovo je ono sto mi ostalo upecatljivo.
    art rock je najbolje slusati ako neko voli neku avangardu.a mislim da bi mesavina art roka dzeza i bluza bila ubitacna fuzija.eventualno bez bluza.

6. Haha, bluz je bilo đe teško ubaciti. Em' što zahtjeva drugačiju tehniku em što je stilski i tematski dosta različit al' bilo bi zanimljivo čuti :D

Ovu pjesmu, ili bolje reći album obzirom da je tako izdata, sam slušao par puta. Dobra stvar, naročito kad se uzme u obzir zašto je napisana. Onda tek ima posebnu težinu.

7. to jeste,jebeno je,al kapiram da bi sa nekim art rokom mozda i moglo :) ipak bi bilo idealno sa dzezom sa mozda malim primesama bluza.mozda...
    odlicna pesma,nesrece i sreca.vrhunski odradjeno,a i su dogadjaji takvi,nesreca,pa sreca.
    ono,kada se istripujem mogu i arcturus da slusam.samo sto mi je to tezak bend.

8. Ayreon probaj. Nemaju neki naročito tvrd zvuk i mislim da je većina albuma u tom fazonu da imaju neku priču. Dream sequencer sam slušao prošle godine i bio je odličan.
    Ima još par bendova sa tim tematskim albumima al' se ne mogu sad sjetiti. Jedan sam slušao poodavno već imao za temu neku fantastiku tipa gospodara prstenova. Zanimljiv bio mnogo al' sam eto zaboravio i ime albuma i izvođača (obizirom da je neki udruženi projekat bio)

9. Nego celte, ako te ruku ne budu boljele kad izdrkaš noćas javi se, jer znaš kako kažu, ruka ruku mije a kurac drkaju obadvije. Ozbiljno, željan sam nježnosti, a i neka ga jednom moderator članu izdrka.

Metalci mršte u KAP!

10. Slušam skoro sve vrste metala (ne volim power, symhony i taj stil sa klavijaturama, čistim vokalima i apstraktnim tekstovima), ali ne podnosim metalike,tj. one što su ubeđeni da metal nije dovoljno da se sluša nego i da se živi.
    Nikad nisam obuko martinke, nikad nisam nosio dugu kosu a imam samo jednu majicu rammsteina koju sam dobio na poklon... Nisam zadrt i volim da slušam i domaći rep i sve što je kvalitetno iz bilo kog žanra.

11. volim da slušam i domaći rep

AHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAAAA

BSBSBBSBSBSBBSBSBSBBSBSBSBBSBSBSBBSBSBSBBSBSBSBSBSS

12. Ja ne slušam ništa što nije anatemisano, nenašminkano i bez bodlji.

13. Ja pozerčina? Da si rekao pederčina pa ajd, al ovako nešto da mi kažeš...

14. Ja uglavnom volim nepatvoreni folk metal. Ne neke paljevine koje ofarbaju lice u crno-belo i pale crkve, već vesele paganštine. Npr.
    https://www.youtube.com/watch?v=u6xi5I1uPc4
    A sad, što su ovi konkretno NSBM, jebi ga. To ne volim.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.