Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jeste, ali meni ne smeta.
Mene više zanima da li su metalci pederi šminkaju se i nose dugu kosu dakle nešto nije u redu sa njima
I uvijek se grupišu onako kurcem u čmar.
cant beat black metal elitist assholes
http://waldemardaninskyjr.blogspot.com/2011/03/women-black-metal-bands-just-as-dull.html
samo TRVE
http://www.youtube.com/watch?v=7uogKa8ESOo
Zašto ne postoji neka tema "Ipče Ahmedovski (ili Rade Lacković npr.) je pička od čoveka i ne zaslužuje da živi, a kamo li da ga slušaju. Govedo seljačko, mrš u bircuz u kome te je majka pobacila/okotila"? Meni ta govna mnogo više smetaju od tamo nekog Gorgorota ili Belfegora ili Benedikšna, jer kako čovek otvori ovaj sajt, i ne samo ovaj, ubode ga u guzicu, oko i onu rupicu na kraju suznog kanala neki takav ruralni majmun sa kosmatim grudima i perikom, a ove satane čuče u svojim nišama i ne smetaju nikome.
Nemoj Vlade tako o Ipčetu. On ima prilično mnogo poštovalaca ovde. Mogao bi da imaš problema.
Aha, ovo je Valdemar.
Ču, problema... I ne, nije Valdemar.
A nije, dobro.
Meni nije jasno samo što metal ima sto iljada žanrova. Hevi i treš i bog da te vidi.
Ha ha ha Limaru, zaključaše ti temu.
Moderi pederi.
Ne Limaru. Ali eto, tolerancija. Neko može da pljuje po prljavim metalikama, a čik ti sine pljuni na Radeta Lackovića. Živi dokaz šta je ovaj sajt postao, bez daljeg komentara. Možeš srati po Srbima, Jevrejima, muslimanima, hrišćanima, Srebrenici, Jasenovcu, Aušvicu, komunistima, ateistima, Rusima, Amerima, Nikoliću, Đilasu, a po ovom ne. Veoma bih voleo kad bi mi neko od moderatora ovo objasnio. Naravno, ne očekujem preterano da se ta želja ostvari, što mi još mračniju sliku u duši ostavlja. Razmislite koji misliti možete.
Ja sam za to da i Jašar i metalika operu kosu. Kako Sekula miri Srbe, tako nek miri i kosijanere raznih muzičkih uvjerenja.
jest, streberska je muzika, svi streberi koje ja znam il slusaju metal il gledaju ono hentai anime crtane filmove
Дедер немој да Секула икога више мири, престаћемо међусобно да се убијамо, а почећемо масовно да се самоубијамо.
Tamni dani su došli, prijatelji moji. Izvorna maternja melodija je ugušena tursko-grčko-azerbejdžanskim kičem, rokenrol je postao Diznilend za mase, prava alternativna muzika se izrodila u sprdnju i šminkeraj, klasična muzika više ne zna šta je, samo se izvode stari majstori, eksperimentalna muzika drka drka i eksperimentiše. Tehno nije muzika, hip-hop nije muzika. Tugujmo, tugujmo, ljubitelji muzike.
Čekaj, čekaj, šta fali Sekuli?
Pa ovaj je Vljaniblar90
evo, i na temi se pokazalo da ste svi ista govna, bili folkeri ili metalci, kad ste uspeli da se iznapušavate oko muzičkog ukusa
mir (taantatataaan) mir brate mir (taantatataaan)
http://www.youtube.com/watch?v=0kNGnIKUdMI