Prijava

Био је неконстантан. Кад га 'оће, много је добар, али кад га неће, мајко мила...

Мој некада омиљни играч, чак је Хјустон једина НБА екипа за коју сам стварно навијао (осим Сакрамента, наравно). Све после тога ја навијање за играче.

Jedino što mi se više sviđa u NBA (i američkom profi sportu uopšte) nego u Evropi je draft. Sistem koji omogućava svima da postanu dobri, ako vuku pametne poteze. Pare ionako svi imaju. Ja sam naime 2001. igrao sezonu na NBA Šutautu. Bacio na random i padne mi Majami. I od tada kao navijam za Majami. Bili su kurac. Onda je 2003. došao Vejd. Pa su skupili Morninga, Pejtona i Šeka i bili prvaci. Onda su opet bili go kurac. Sada su opet vrh. To mi se sviđa. U Evropi ne može da se doskoči Olimpijakosovim bolesnim parama. Ljudi su bili doveli Čildresa i Klejzu, dobre NBA igrače! Ipak, uživanje je kada tako neki tim izduva u paklu Pionira ili Arene.

U Evropi ne može da se doskoči Olimpijakosovim bolesnim parama.

Ne znam ko ima da im doskače? za poslednjih 13 sezona, od mogućih 26 domaćih trofeja, uzeli su samo dva, i to oba kupa. U evropi za to vreme imaju 3 fajnal fora, od toga samo jedno finale gde su se obrukali pošteno.

Ma, Bleki, ja uzeo Oli samo kao primer. Doskače im stalno Panatinaikos koji ima budžet 20 milki godišnje. Ili Barsa koja ima, npr. 18 milki. Ili Makabi koji ima 22 milke. To sam hteo da kažem. Često ostaje samo srce protiv tolikih para. Kada srce pobedi - to mene drži srećnim do sledeće tekme.

Meni je najviše žao Grenta Hila, od povredama osakacenih igraca.Kažu da je više puta operisao noge, nego Majkl Dzekson nos.I sad ima 38 godina i odlično igra. Strašan talenat.
Neko je spominjao najelegantnijeg igrača, po mom mišljenju, danas, Stephen Curry ubedljivo. Milina ga je gledati. Smooth as silk, što komentatori kažu.

Коби Брајант да на једној текми више кошева него 2 просечне Европске екипе заједно ллолоолло Ово не може да се пореди. НБА је 1238129736182735681625371524361523412 пута бољи.

Sta mislite dal ce nekad da naprave neku euroliga igricu?
I na sta bi to licilo?

Buxno, sto neko rece, Dule Vujosevic bi Kobiju odmah udario dve vaspitne kad bi krenuo onako da siluje. On covek koliko ima poena, toliko i promasi, a opet sto neko rece saigraci na njegovo dodavanje gledaju kao na milostinju.
Retko iritiran kosarkas

@ Букснетина™
Tačno,za Hilla su pričali da će da bude novi Džordan.Od inteligentnih igrača si možda zaboravio da pomeneš Stiv Neša i Đinobilija.

Sta mislite dal ce nekad da naprave neku euroliga igricu?
I na sta bi to licilo?

Sumnjam, kao što rekoše na početku NBA je komercijala, Euroliga ne. Mislim da bar u sledećih 5-6 godina neće sigurno.

Nego da vas pitam, jel ima ovako nešto u NBA?
http://www.youtube.com/watch?v=MxAPggIvK2I

Bio je peč na 2K9 nba sa evroligaškim timovima + neki naši. odlično je bilo.

Сад ме мрзи да гуглам, па јел' неко зна када је драфт и ко ће имати први пик?

ova NBA da ima eljka obradovića, bila bi najbolja liga na svijetu...

Али зато има Пеђу Стојаковића који управо објашњава неке ствари Лејкерсима.

Evropska košarka može da se sagne NBA. Jedan koledž tim iz Amerike bi harao po Evropi k'o Huni jebeni, da ne kažem tek šta bi jedna ozbiljna NBA ekipa radila.

K'o voli ovozemaljsku dosadnu, nekreativnu košarku, gleda evropsku, a k'o voli božansku, gleda NBA.

stvarno objašnjava...

По мом мишљењу НБА... немају шансе европски клубови против њихових, три класе реазлике

Nba ok, ali kolež košarka je tuga za gledanje, to sa koledž timom koji hara Evropom zaboravite:D