Ko poslednji pobednik (109)

1. Кика буди ти од малих ногу нон стоп окружен торокушама које не заклапају, и у школи и код куће и на тренингу.

2. Žene su zlo! Maltretiraju sirote muškarce ako ostanu sami sa njima.. :)

3. Jeeee,kakvi ženomrziteljiiii!! :P

4. Brate, ja sad oduvek bio okružen ženama. Ja sam Kika boy! Mada, sad su tvoji problemi ovde rešeni. Sad je Kika okružen ženama, a vi ostali ste tu onako..

5. Не кажем за вас стаклена, али овде код мене не умеју да затворе уста, голуб би им сваки пут улетео у уста колико причају, а још су гаднееееееееее ( овде код мене).

6. E, sto bih ja vol'o da sam okruzen zenama...

7. Sad je Kika okružen ženama, a vi ostali ste tu onako..

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA To je taj ego!! :))

8. De,dogovorite se:da li volite ili ste skroz paćenički raspoloženi u našem društvu? :/

9. Staklena, zar me ne okružujete? :))

10. Gogo, ja volim žene. Meni odgovarate.

11. ste za kavu, ja bas kuvam sebi, jer imam strujujuhuhuhu:))

12. Ja volim kad sam okružen ženskim rodom :D

13. Enerži,Šaci!!! :))

Oću ja jednu!Jaku! :)))

14. Može, gorču! :)
    Ćao žene i njihovi ljubitelji! Ćao Nidžo! :)))

15. Немојте ме погрешно схватити али кад идете са ретардима који пишу ''Лејди гагас литл монстер'' и та срања стварно немам речи за такав деблилук

16. Stiize oma! Drugaciju i numem da kuvam.:)

17. Pozdrav novodoslima :)
    ja volim da okruzujem, ma sta to znacilo :P

18. Čoveke, sad stigoše još neke žene. Sad sam još OKRUŽENIJI ženama. Dobra!!!!

Nikola, to ne treba da ti smeta. Prevaziđi taj problem i kreni da ih jebeš. Glupe su, pa šta? Znaš kako se kaže: glupi ljudi pričaju viceve o plavušama, a pametni ih jebu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.