Ko poslednji pobednik (109)

1. Кика буди ти од малих ногу нон стоп окружен торокушама које не заклапају, и у школи и код куће и на тренингу.

2. Žene su zlo! Maltretiraju sirote muškarce ako ostanu sami sa njima.. :)

3. Jeeee,kakvi ženomrziteljiiii!! :P

4. Brate, ja sad oduvek bio okružen ženama. Ja sam Kika boy! Mada, sad su tvoji problemi ovde rešeni. Sad je Kika okružen ženama, a vi ostali ste tu onako..

5. Не кажем за вас стаклена, али овде код мене не умеју да затворе уста, голуб би им сваки пут улетео у уста колико причају, а још су гаднееееееееее ( овде код мене).

6. E, sto bih ja vol'o da sam okruzen zenama...

7. Sad je Kika okružen ženama, a vi ostali ste tu onako..

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA To je taj ego!! :))

8. De,dogovorite se:da li volite ili ste skroz paćenički raspoloženi u našem društvu? :/

9. Staklena, zar me ne okružujete? :))

10. Gogo, ja volim žene. Meni odgovarate.

11. ste za kavu, ja bas kuvam sebi, jer imam strujujuhuhuhu:))

12. Ja volim kad sam okružen ženskim rodom :D

13. Enerži,Šaci!!! :))

Oću ja jednu!Jaku! :)))

14. Može, gorču! :)
    Ćao žene i njihovi ljubitelji! Ćao Nidžo! :)))

15. Немојте ме погрешно схватити али кад идете са ретардима који пишу ''Лејди гагас литл монстер'' и та срања стварно немам речи за такав деблилук

16. Stiize oma! Drugaciju i numem da kuvam.:)

17. Pozdrav novodoslima :)
    ja volim da okruzujem, ma sta to znacilo :P

18. Čoveke, sad stigoše još neke žene. Sad sam još OKRUŽENIJI ženama. Dobra!!!!

Nikola, to ne treba da ti smeta. Prevaziđi taj problem i kreni da ih jebeš. Glupe su, pa šta? Znaš kako se kaže: glupi ljudi pričaju viceve o plavušama, a pametni ih jebu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.