Ko poslednji pobednik (109)

1. Nidžo,ovde ćeš se produhoviti i spoznati da postoje i Žene-normalne,duhovite i vedre koje ne slušaju ledi Baljagu :))

2. jeste, Nikola, spusti se na njihov nivo, a one ce na tvoj.

3. Hvala je bilo za kafu ;)

4. Goga pametno zbori. Ja sam OKRUŽEN Gogom!

5. Знам то Гого али ретки су то случајеви у мојој близини, Кика не само што су глупе него би и ти пре гурно у штекер него у оне бештије.

6. Neprilagodjena, pa stani, za tebe ne skuva'; cek, cek, ne moz tako!

7. Uuuuuuuuu! Divno :))

8. cao energija, moram tebi jedan poseban poz. posto kako se dobro secam imas politicki najkorektnije definicije :)

9. Nikola, pa nisu valjda svuda gde se pojaviš ženske gabori??? Nadam se da ove ovde nisu..

10. Dobro je dok slusaju Lejdi Gagu, nekad su slusale New kids on the block, i sve bile zaljubljene u njih, pa smo mi dundjeri samo blejali okolo :)

11. Pa zar si nesto gore ocekivao od Dragane, Pekky zaboga?

12. Enerdži,obožavam tvoju kafu,alal ti vera! :))*

Kika,nemo' da me teraš da se zacrvenim! :))

Nidžo,kasnije te lujke mogu da se pretvore u prave labude-veruj bivšem ružnom pačetu! :))

13. Zanela me svetla velikoga gradaaa

14. У бре, овде журка а ја морам у школу :(((

15. Ja sam jako gadna, ali zato umem da okružujem!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.