Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Mnogo ste mi vickasti..
Moram da kupim ovo za auto, baš je kul.
остави јееее
Vozdra arčeri!
JA DEFINIŠEM!
PU! Jebem ti fudbal, kako sam ljut, u tri lijepe mamine. Sad bih tukao glavom od zid, al' mi žao zida, pa vrištim zbog jebenog fudbala. Jebem ti loš fudbal, da ti psujem loš fudbal. I kako mogu majmune da ubacuju pored Srba u ekipi, jebem ti loš fudbal. Loš fudbal ne valja gledati, loš fudbal ti sjebe nedelju iako pojedeš bizonsku šniclu, slonovo uvo, i najedeš se kao na svadbi. Mnogo ne volim loš fudbalski dan. Jeb'o me fudbal što ga gledam kad nemam TV pa još idem u goste da gledam loš fudbal. Sva sreća pa ne gledam utakmice svaki vikend. Loš fudbal je sranje, idući vikend biće bolje...
Jeee,al' sam danas bila hrabra kod čika zubeee!
:F
Zar zubari rade i nedeljom?
Hhaahahah
Gde ste 'ebači šta ima???
Ovaj naš radi,čovek svoj gazda-car nad carevima.
Ћао.
Ćao. :)
Ćao svima :)
Ćao, Gogo! :))))
Pa gde si bre,Maaaar? :))**
Evo me, odlučila sam da kao sav normalan svet, nedeljno popodne dangubim ovde.
Bitno je da imam istomišljenike. :))) I ti malo...uživaš? :)
Поздрав. :)
Ma,da :)
Bila danas kod zubara,vadila neko "grobje" od zuba,pa čim sam se okoverkala,odmah na Vuku,pošto jel'te ne mogu niš' da radim po kući..teško zaceljIVAM :))
Dobro veče svima!