Ćao, Nidžo! :)))
Ja sam konačno pronašla divnog zubara, sluša džez dok me maltretira. :) Sledeće nedelje treba da idem na plombiranje, ovaj lek je vrlo brzo nestao misterizno... :))
Ovaj je naš porodični zubar,već nekih 16-17 godina..sjajan lik,izvrstan doktor,jedino u njega imamo poverenja.
Sad nam sledi neka veća "generalka",jedino mi je nezgodno što mora malo da se duže putuje do njega..
I,da-sluša rok,džez,pop muziku,kupuje slike i antikvitete,mecena..unikat čovek! :))
A još i sprdator i šaljivdžija! :))
'Veče Nato,Nikola :))
Ćao, Nidžo! :)))
Ja sam konačno pronašla divnog zubara, sluša džez dok me maltretira. :) Sledeće nedelje treba da idem na plombiranje, ovaj lek je vrlo brzo nestao misterizno... :))
лололололололо какве све глупости пишем а то пиче плусеви :) марци понеси слушке и пусти музику док те терорише :)
ja poslednji pobednik
dalje postove ne uvazavamo
Ovaj je naš porodični zubar,već nekih 16-17 godina..sjajan lik,izvrstan doktor,jedino u njega imamo poverenja.
Sad nam sledi neka veća "generalka",jedino mi je nezgodno što mora malo da se duže putuje do njega..
I,da-sluša rok,džez,pop muziku,kupuje slike i antikvitete,mecena..unikat čovek! :))
A još i sprdator i šaljivdžija! :))
Ćao Nat, Rosoneri... :)))
Hoću, mada je fin i ovako... Red je bio da čovek nađe poštenog frizera i zubara, pola sigurnog života u startu. :)))
Tačno, pola života ti prođe dok se skrasiš kod jednog zubara ili frizera!
ћао рос :)
Gde ste, narode :)
Хипхоза врати се
Džanki Vfb?
Peki, Džanki, Mess... super! :)))
Da, Nat, i kada ti to uspe...ih, kakav osećaj! Meni se to desilo tek ove godine. :)
E,frizera još nisam našla,zato mi kosa džiklja k'o korov-jedino tako mogu da je savladam..
Šta je tako super marcipan? :)
Super jer ste došli na temu... Imala sam utisak da nikog nema. :)
Ju,Mar-ne d'o Bog! :))))
Da li vam je Uma Turman lepa?
The-nije lepa,al' ima "personality",heheheheheheh :))
Al' mi se sviđa što je krakata i to lepo nosi.
A i kad te dotera tim holivudskih stilista-ko ne bi bio lep? :)
Ona prosto zrači :))
Pozdrav svima :D
Meni je Uma predivnaaaa!
Helou, Čedo. Nisi na okupljanju?