Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E sad ovako, do sada samo imali jedan znacajan sastanak na kome smo odlucili sistem kupa, 3 igraca na polusezoni i sta jos, ne secam se tacno.
I niko se nije isticao ni Laki, ni XelA, ni dusan, ni Srbin, a ni ja.
Od tad se nismo zvanicno ni sastajali koliko znam. Koriscen je taj cet za pricu nekih clanova i to je sve, a digla se tolika prasina o masonima.
A sad recite i ti i ostali, da li su te odluke naskodile ligi ili su smanjile broj slubenih i unapredile ligu?
Dolazim za 15 minuta.
eo me...
Видим ја да ће се ово задње коло неславно завршити ;)
Сви се опустили , крај првенства....
ЛАГ - Компаунд
Арчери - Звездале
Пропали Сношај - Нимиц
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници
Обилић - Елементи
Остало је само сат и десет минута.
nije skočko tu a ksela ne može
oj Laki udji na masone...
EDIT: mi smo najodgovorniji ;)
Krajišnici aj' da igramo!
ocu ja da igram!!!!
Kompaund je tu!
Šerpase, ako si tu javi se! Zar nema Bojan drugi nalog na koji si mogao da mu pošalješ pvt?
tu sam ja
Zvezdale slušajte, mi vas čekamo od 19:00 do 22:10.
Ja sada idem, a već dva puta sam vam stavio do znanja da smo tu samo do 22:00 vi niste pokazali interesovanje da se dogovorite.
Mi smo vas čekali i čekali, sem kad sam jeo ali ni tad niste došli :D
Prema tome za ova 3 sata sm o zaslužili pobedu.
Ја сам ту :)
Xela tu smo ako ocete...
Чавезе, кад дођеш дођи у Бондову собу
http://www.haxball.com/?roomid=8d21177cfdef4071ce50b47d510eec82f429be3372d316b09c689849ed247def&pass=1
Laki jel dobijamo sluzbenim?
Kompaund je tu! Dub neće dolaziti na sajt. A neće danas dolaziti ni na Haxball. Bojanebojanebojane ako si tu javi se!!!UZVIČNIK
http://www.haxball.com/?roomid=2dbf3d05cee7004d2193d77646130f61a9441ee419a1a78ab4cbba96f939e95c&pass=1
KRAJIŠNICI, DUŠANE ULAZITE
Да.
ja sam da ne pomislite nešto drugo
ARCERI SU 3. MESTO BEJBE