Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
a ja sad moram da palim, jebiga, svaki dan ostavljamo neki termin i svaki dan je sedplas bio tu, al' džaba kad nije imao saigrača. Termin za odigravanje je već tri puta predlagan, Kompaund je sva tri puta bio kompletan, a iz Laga je samo Sedplas bio tu. Krivo mi je što ćemo ovo dobiti službenim, jer ako ćemo iskreno Kompaund je trenutno u sasvim solidnoj formi i hteli smo da odigramo utakmicu i stavimo tačku na ovu sezonu.
БОНД ОБЈАСНИЈО!
http://www.dodaj.rs/f/1x/NB/nstFWcr/bondova-pobeda.png
Još 30 minuta ima kakav službeni za Arčere? Ja prvi ulažem veto!
Vunevotumepro - Krajišnici 1:1
Strelci:
XelA 1 gol
Sanšajn 1 gol
Uslovi: ODLIČNI!
Што је најгоре то им не би био први пут.
Шта је учињено учињено је , назад нема.
Како би се финале Купа одиграло сутра , ви ваше полуфинале меч морате да одиграте до 20:30.
ЛАГ - Компаунд / службени резултат 0-1
Арчери - Звездале / службени резултат 1-0
Пропали Сношај - Нимиц /
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници / 1-1 (Ксела 1г , Саншајн 1г)
Обилић - Елементи / службени резултат 1-0
Шта је са Сношајем?
Mi smo bili tu, Nimitz nije bio kompletan, tačnije bio je samo Šoker... Bond je bio tu od 10 do pola 11...
Isto tako je bilo i protiv Elemenata, pa sad protiv Zvezdale, ne ide, mogao sam ja da odlažem večeras i da dobijemo službenim Dule i ja! Jeste da smo ovim remijem ispali iz trke za treće mesto ali opet NIJE JEBENA FORA!
laki kako službeni za lag?! Pa kompaund je tri dana za redom spreman! I večeras smo mi bili tu a oni nisu, to jest ni jednom nisu bili kompletni!
prelistaj temu.
Reme opusti se! Pogrešio čovek u kucanju, šta si skočio k'o da nam život zavisi od ta tri boda?!? :P
ЛАГ - Компаунд / службени резултат 0-1
Арчери - Звездале / службени резултат 1-0
Пропали Сношај - Нимиц / службени резултат 1-0
Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници / 1-1 (Ксела 1г , Саншајн 1г)
Обилић - Елементи / службени резултат 1-0
Осамнаесто коло завршено!
И званично , прва ХБСВ Вукајлија Премијер Лига је завршена!
Први освајач лиге , владајући шампион , је екипа КРАЈИШНИЦИ !!!
Савез им честита на победи , истрајности и континуитету у форми која их је красила током читавог шампионата.
Њихов играч , Јорганџија је сада и званично у репрезентацији и носиће дрес са бројем 12.Честитамо и њему.
Најбољи стрелац шампионата је Саншајн , још једно чедо Крајине.Постигао је чак 20 голова и уједно поставио нове границе за будуће стрелце у лигама.
Такође честитам и свим осталим учесницима који су били ревносни и истрајни у овом малом подухвату.
Детаљне табеле ће Мадафака Шит урадити сутра , као што ће и финале Купа Краља бити сутра одиграно.
------------------
Од 00:01 почиње прелазни рок који ће трајати до 25.04.2011 до 00:01.
Све екипе од следеће сезоне МОРАЈУ имате 3 играча у саставу.
----------------
Од сутра ћете добијати обавештења о новинама и новим предлозима.
А сада , славље :))
Nemo'š ove žabare probit nema šanse... Hvala savezu na čestitkama.
Sutra cu sabirati utiske , sad bih mogao samo ovo da dodam Lakijevom postu .
Cestitke pre svega Krajisnicima ali naravno i Zvezdaleu , Propalom Snosaju , Lagu , Vunevotumeprou , Nimitzu , Arcerima , Elementima , Obilicu i Kompaundu na predivnom druzenju i kompetentnoj igri . Vidimo se u sledecoj sezoni , jos cvrstiji i za ligu iskusniji .
ZIVELI !
http://img715.imageshack.us/img715/205/laurelwreathsvg.png
ZAPEVAJMO !
http://www.youtube.com/watch?v=whRNn24jsKA
cestitam svima na prvoj nam ligi odigranoj. krajisnici osvajaju i sledecu! :) ja sutra tu tek posle 21h! vec sam to najavio l@ki! nemoj da takmicenje za repku bude ranije! zzzzz
Cestitam svima na fer i korektnoj igri,zna se ko sledecu ligu osvaja :D
Čestitke svima! Prva sezona je bila uspešna, može se reći. :)
To mislim da nije fer da te ja i Jorgan držimo kao zamenu u ekipi. Slobodno traži drugu ekipu nećemo se buniti..
I opet moram da primetim da smo mi i Krajišnici jedine ekipe koje su odigrale poslednje kolo u polusezoni :)
Edit:
I opet zbog službenih Vune pao za par mesta, pu!
Hohoho , mesto u Nimitzu mu je oslobodjeno .
Šokeru ubaci samo Pobednički tim PRVE Vukajlija Premier lige!
http://img847.imageshack.us/img847/7356/laurelwreath.png
Dodeljivanje pehara veceras , to je sredjeno i prosledjeno Lakiju :)
Mole se igraci da prisustvuju ceremoniji , mozemo to uraditi i u Hax sobi radi zadovoljavanja formalnosti :DDD