HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. a ja sad moram da palim, jebiga, svaki dan ostavljamo neki termin i svaki dan je sedplas bio tu, al' džaba kad nije imao saigrača. Termin za odigravanje je već tri puta predlagan, Kompaund je sva tri puta bio kompletan, a iz Laga je samo Sedplas bio tu. Krivo mi je što ćemo ovo dobiti službenim, jer ako ćemo iskreno Kompaund je trenutno u sasvim solidnoj formi i hteli smo da odigramo utakmicu i stavimo tačku na ovu sezonu.

2. Još 30 minuta ima kakav službeni za Arčere? Ja prvi ulažem veto!
    Vunevotumepro - Krajišnici 1:1
    Strelci:
    XelA 1 gol
    Sanšajn 1 gol
    Uslovi: ODLIČNI!

3. Што је најгоре то им не би био први пут.
    Шта је учињено учињено је , назад нема.
    Како би се финале Купа одиграло сутра , ви ваше полуфинале меч морате да одиграте до 20:30.

18
    ЛАГ - Компаунд / службени резултат 0-1
    Арчери - Звездале / службени резултат 1-0
    Пропали Сношај - Нимиц /
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници / 1-1 (Ксела 1г , Саншајн 1г)
    Обилић - Елементи / службени резултат 1-0

Шта је са Сношајем?

4. Mi smo bili tu, Nimitz nije bio kompletan, tačnije bio je samo Šoker... Bond je bio tu od 10 do pola 11...

5. Isto tako je bilo i protiv Elemenata, pa sad protiv Zvezdale, ne ide, mogao sam ja da odlažem večeras i da dobijemo službenim Dule i ja! Jeste da smo ovim remijem ispali iz trke za treće mesto ali opet NIJE JEBENA FORA!

6. laki kako službeni za lag?! Pa kompaund je tri dana za redom spreman! I večeras smo mi bili tu a oni nisu, to jest ni jednom nisu bili kompletni!

7. aki kako službeni za lag?! Pa kompaund je tri dana za redom spreman! I večeras smo mi bili tu a oni nisu, to jest ni jednom nisu bili kompletni!

Reme opusti se! Pogrešio čovek u kucanju, šta si skočio k'o da nam život zavisi od ta tri boda?!? :P

8. 18
    ЛАГ - Компаунд / службени резултат 0-1
    Арчери - Звездале / службени резултат 1-0
    Пропали Сношај - Нимиц / службени резултат 1-0
    Wihnehwotumeprobraborzakduei - Крајишници / 1-1 (Ксела 1г , Саншајн 1г)
    Обилић - Елементи / службени резултат 1-0

Осамнаесто коло завршено!

И званично , прва ХБСВ Вукајлија Премијер Лига је завршена!

Први освајач лиге , владајући шампион , је екипа КРАЈИШНИЦИ !!!
    Савез им честита на победи , истрајности и континуитету у форми која их је красила током читавог шампионата.
    Њихов играч , Јорганџија је сада и званично у репрезентацији и носиће дрес са бројем 12.Честитамо и њему.
    Најбољи стрелац шампионата је Саншајн , још једно чедо Крајине.Постигао је чак 20 голова и уједно поставио нове границе за будуће стрелце у лигама.
    Такође честитам и свим осталим учесницима који су били ревносни и истрајни у овом малом подухвату.
    Детаљне табеле ће Мадафака Шит урадити сутра , као што ће и финале Купа Краља бити сутра одиграно.
    ------------------
    Од 00:01 почиње прелазни рок који ће трајати до 25.04.2011 до 00:01.
    Све екипе од следеће сезоне МОРАЈУ имате 3 играча у саставу.
    ----------------
    Од сутра ћете добијати обавештења о новинама и новим предлозима.
    А сада , славље :))

9. Nemo'š ove žabare probit nema šanse... Hvala savezu na čestitkama.

10. Sutra cu sabirati utiske , sad bih mogao samo ovo da dodam Lakijevom postu .
    Cestitke pre svega Krajisnicima ali naravno i Zvezdaleu , Propalom Snosaju , Lagu , Vunevotumeprou , Nimitzu , Arcerima , Elementima , Obilicu i Kompaundu na predivnom druzenju i kompetentnoj igri . Vidimo se u sledecoj sezoni , jos cvrstiji i za ligu iskusniji .
    ZIVELI !
    http://img715.imageshack.us/img715/205/laurelwreathsvg.png
    ZAPEVAJMO !
    http://www.youtube.com/watch?v=whRNn24jsKA

11. cestitam svima na prvoj nam ligi odigranoj. krajisnici osvajaju i sledecu! :) ja sutra tu tek posle 21h! vec sam to najavio l@ki! nemoj da takmicenje za repku bude ranije! zzzzz

12. Cestitam svima na fer i korektnoj igri,zna se ko sledecu ligu osvaja :D

13. Čestitke svima! Prva sezona je bila uspešna, može se reći. :)

14. To mislim da nije fer da te ja i Jorgan držimo kao zamenu u ekipi. Slobodno traži drugu ekipu nećemo se buniti..

15. I opet moram da primetim da smo mi i Krajišnici jedine ekipe koje su odigrale poslednje kolo u polusezoni :)
    Edit:
    I opet zbog službenih Vune pao za par mesta, pu!

16. To mislim da nije fer da te ja i Jorgan držimo kao zamenu u ekipi. Slobodno traži drugu ekipu nećemo se buniti..

Hohoho , mesto u Nimitzu mu je oslobodjeno .

17. Šokeru ubaci samo Pobednički tim PRVE Vukajlija Premier lige!

18. http://img847.imageshack.us/img847/7356/laurelwreath.png
    Dodeljivanje pehara veceras , to je sredjeno i prosledjeno Lakiju :)
    Mole se igraci da prisustvuju ceremoniji , mozemo to uraditi i u Hax sobi radi zadovoljavanja formalnosti :DDD

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.