HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Hohoho , mesto u Nimitzu mu je oslobodjeno .

hahaha pa zasto bi sa klupe Krajisnika presao na klupu Nimitza?? xD

nego cestitam svima, pogotov Krajisnicima ali i Snosaju koji je prijatno iznenadio sve.
    jebace vas LAG sledece sezone :)

2. Kada pocinje nova liga,mrzi me da trazim?

3. Гусларе, од сда само КИЈОКУШИНКАИ да користиш

4. jbg Dzanks ja koristio u 2 utakmice i tad smo dobro prosli pa mislio da mogu bez njega :/ zajebao sam se....

stele liga pocinje za 7 dana valjda, ili tako nesto

5. cestitam svima na prvoj nam ligi odigranoj. krajisnici osvajaju i sledecu! :) ja sutra tu tek posle 21h! vec sam to najavio l@ki! nemoj da takmicenje za repku bude ranije! zzzzz

Да не буде замене , То , ово вечерас је утакмица у којој игра репрезентација протиф форума ППП , то није такмичење за улазак у репрезентацију већ пријатељска утакмица , тебе сам питао да ли хоћеш да будеш хост за меч , само то ..... ;)

6. Лаки, ко игра за репку вечерас?

7. Kada pocinje nova liga,mrzi me da trazim?

Sledeci ponedeljak .

8. Вечерашњи меч би требао да буде једна врста провере одређене формације и играча.
    Игра се 4 на 4 , 5 минута без лимита на голове , на 5 победа.

Хост :То.
    Прва постава : Саншајн , Из Сенке , Душан 1001 , Лаки
    Замене:Ксела , Јабучило
    --------------
    Игра се око 22:00,Нисам још питао ове играче да ли могу да играју али ако да , онда добијају пасс и собу на пвт , непосредно пред почетак утакмице.

Овом приликом да обавестим Сремског да исто тако поступи са својима и да се нађемо у договорено време , дакле од 22:00 до 22:10.

9. Zuba je nov igrac tima Zvezdale,od pocetka nove lige.

10. Javicu ja mojima da budu spremni oko 10. Koliko ljudi treba da savatam?

11. Posto je liga vec zavrsena! Jel mogu neki prijedlozi za sledecu, da bude kao neko glasanje jel bolje 3, 4 ili 5 minuta. I za sta je vecina da tako bude. A po meni je ostalo sve u redu.

12. Složiću se sa saigračem. Stvarno je teško defanzivnim ekipama dati gol za 3 minuta.
    Znam da ste pokušali da ovo liči na fudbal, da bude i 0:0 i tvrdih utakmica. Ali to jednostavno nije pravi odnos kvaliteta. 5 minuta je po meni bolje rešenje, a verujem da će se većina ekipa složiti.

13. POGOTOVO KAD IGRATE SA VUNEASDASDADPRO NE MOZETE NI ZA 20 MINUTA

14. А овај зуба се регистровао само да б игро лигу , уопште и није са вукајлије.Сходно томе ћу предложити , пошто је ово ипак , вукајлија премијер лига , да буду исти услови за улазак у лигашки тим као и за репрезентацију.И кад смо већ код тога , Јоргане , 100 поена 2 дефиниције.Ти имаш 20 поена.Ово правило је уведено од самог почетка лиге , да такмичење ипак има и неку вукајлијашку основу.Одлаже се твој улазак док не скупиш ове поене.

15. Pravilo je bilo da u ligu moze uci svako koliko se ja secam. A pobednik lige dobije mesto u reprezentaciji, nemoj sad da ispravljas. Napisi da to pravilo vazi od sada, onda smo ja i Jorgan diskvalifikovani i nismo osvojili ligu jer on nije imao 100 poena,

16. Јесте ,то је БИЛО правило , могао је ко оће.Ал од сад , морамо мало да променимо , мислим да се види зашто.Што се тиче репрезентације , прво правило је било 2 дефке и 100 поена, он јесте освојио лигу , али мора прво да испуни основни услов како би био уписан , 2 дефиниције и 100 поена.Ништа ја не измишљам , то стоји ихаха од кад.

17. Пропали сношај добија новог члана а то је Значи ја. Играће као 3. играч.

18. Јесте ,то је БИЛО правило , могао је ко оће.

Ko hoće da igra ligu a da nije član Vukajlije neka ode lepo na www.hbbalkan.tk ništa lakše.

19. За сада имате само један предлог : да се утакмице играју 5 минута уместо досадашњих 3 минута .

Има ли јо предлога?Изјасните се па да после видимо шта да радимо.Да чујемо глас народа! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.