HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Evo Jorgan se trudi da pise defke, pa pregledajte malo :)

2. Neka ostane 3 minuta, od samog početka igranja igramo 3 minuta, utakmice su tvrđe, brže se igra, rezultati realniji. Na 5 minuta bi bilo tromo, i sporo i retardirano.

3. Ja sam za 5. Neka glasaju svi..

4. Ja mislim da treba da ostane 3 minuta. Na 5 minuta, slabije ekipe nemaju šanse...

5. Игра се око 22:00,Нисам још питао ове играче да ли могу да играју али ако да , онда добијају пасс и собу на пвт , непосредно пред почетак утакмице.

Laki, ja sam slobodan večeras i mogu da igram.

A što se tiče predloga za ligu:

да се утакмице играју 5 минута уместо досадашњих 3 минута .

Protiv.
    Mislim da je 3 minuta sasvim dovoljno. Neka utakmice kupa budu po 5 minuta, ali ligaške bi trebalo da ostanu na 3.

Сходно томе ћу предложити , пошто је ово ипак , вукајлија премијер лига , да буду исти услови за улазак у лигашки тим као и за репрезентацију

Za.
    Mada, možda bi trebalo da se smanje uslovi za učestvovanje u ligi na zbir glasova 50.
    Takođe, mislim da bi trebalo dozvoliti Jorgandžiji da igra za reprezentaciju. Dogovor je bio da igrači pobedničkog tima uđu u repku, a Jorgan je napisao četiri defke tj. može se reći da je i on Vukajlijaš. ;)

Takođe bih želeo da dodam jedan predlog:
    Predlažem da svaki tim osmisli svoj grb i dres. Smatram da će tako liga izgledati profesionalnije. :)

6. Mada, možda bi trebalo da se smanje uslovi za učestvovanje u ligi na zbir glasova 50.

Podržavam. Ionako sam ja predložio pravilo od 100 poena (prvo je bilo 200) samo da Stele ne bi mogao da uđe u repku jer me je užasno iritirao.

Predlažem da svaki tim osmisli svoj grb i dres. Smatram da će tako liga izgledadi profesionalnije. :)

Podržavam.

7. Nema veze, napucacu ja 100 poena, do prekosutra. Nego, u opciji stoji i 4 minuta, po meni je mozda to najrealnije. Posto se 3 min pokazalo kao malo, a ako vam je puno 5, mozemo i 4.

8. Дајте молим вас , 100 поена свако може за пар да на да нашиба , а ти Ксело оћеш још да смањиш на 50.Чему то , дајте да се не зајебавамо.

Видим подељена мишљења и за сада једина тема , тако да ће на крају опет одбор то да реши.

Ово за грбове , може а и не мора , мада лепо изгледа :))

И да , ја сам за 3 минута.

9. ko je bre baltik???

inace, slazem se da ostane 3 minuta, eventualno 4, ali 5 nikako, bilo bi previse predvidljivo....
    sto se tice bodova i za to sam za, 100 bodova i igrajte (jel stele ima tih 100 bodova sad??)

10. Za 3 minuta, za 100 bodova za učestvovanje u ligi i i za pravljenje ovih grbova. :) eto toliko. :)

11. Imam i ja jedan predlog, juce sam napomenuo Lakiju, u vezi sa ulaskom u reprezentaciju igraca pobednickog tima, da igrac mora da ima odigranih minimum (na primer) 5 utakmica, jer moze neka izmena da odigra jednom a njegov tim da pobedi...
    nemojte mesati ovaj predlog sa To-om, on je dosao na polusezoni pa ne igra, ali eto npr sledece sezone Krajisnici osvoje titulu a To odigra samo 1 ili 2 meca, pa ulazi u reprezentaciju, ne ide nekako...
    To je uzet samo kao primer!

12. Ја сам имао једну другу замисао.Да тим одреди 2 играча или једног ако су двоје већ у репрезентацији да уђу у репрезентацију ако већ нису.Дакле 2 од 3 , или у случају да су двоје већ у репки 1.Дакле , сво троје не могу да играју.

13. naravno da ce to biti odbaceno jednoglasno...
    sta ti oces da 80% budu sluzbeni rezultati?

14. Da li mi cekamo poslednji trenutak?
    3 dana sam vam govorio kada smo tu Dzankee i ja, dogovorili smo se da su te dve utakmice od velikog znacaja i da cemo igrati on i ja a on Dio.
    Uostalom da je fiksno vreme u 21:00 ne bi morali da vas cekamo 3 sata...

15. Treba da odlucimo da li cemo nastaviti drugu senu na ovoj temi ili cemo ovu zakljucati i otvroiti novu.
    Za kup neka ostane ona, jer nema ni 10 strana...

16. Baltik,to pravilo za 100 poena zbog mene nisi morao da predlazes,nije me zanimala reprezentacija. Zuba ce moci valjda da igra.

17. to fiksiranje vremena je bezveze, ali bi trebalo da timovi medjusobno odrede vrijeme igranja (npr. igra se liga u nedelju, oni se fino dogovore u subotu) i da to vrijeme postave na forumu. tipa od 8 do 9 i ako neko to ne spostuje ide sluzbeni, da se ne bi cekali po cijeli dan i da ne bi bilo ovih problema kao sa zvezdale i arcerima....

18. Ja imam predlog, da se fiksira vreme za odigravanje utakmica, npr. svakog dana u 21:00, ako nekoga nema do 21:05, službeni za drugog.

Slazem se. Ovo je pre svega ako se ekipe ne dogovore oko termina. Neka se ovde jave igraci u 9 da su prisutni. Oni koji nisu gube sluzbenim. Da ne bude jedna ekipa ceka od 6 do pola 11. Onda ovi dodju u 15 do 11 a prva ekipa nije tu.

Moje pravilo. Da se svi igraci potpisu na ovoj temi pre nego sto pocne utakmica.
    Tipa "ja sam tu"..

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.