U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
-Тимови који играју међусобни дуел у том колу између себе уговарају тачни временски интервал у чијим границама ће се одиграти меч.Оба тима морају да се једногласно сложе о времену одигравања меча.
-Време предвиђено за одигравање је један сат , 1 сат.На пример - од 18:00 до 19:00
-Ако се један тим , или један члан тима не појави у предодређеном временском року плус 15 минута после њега , тај тим губи службеним ретзлтатом 1-0.
-Ако једна од екипа не покаже никакво интересовање за уговарање меча , губи службеним резултатом.
Ovo su sadasnja pravila! Sa Zvezdaleom i Arcerima se desilo sledece, rekao sam kada mi mozemo, oni nisu odgovarali, prvo, to je ovo pravilo
Дакле , као што мадафака написа , то је давно формулисано али нико не гледа прву страну......
За нову лигу ћу отворити нову тему када буде било време.
E procitao sam ja to, al me jebe ovo na primer. Stavi da je to termin, ako ekipe ne mogu da se dogovore. Nema na primer. Jedna ekipa moze od 6 do 9 druga od 9 do 11. stas onda ?
У том случају ,као и увек , следе казнени поени па ви после немојте да се договорите , а имате за то 2 , понекад и 3 дана.......
e pa ako je to slucaj mogu i jedni drugi da zrtvuju po 2 minuta od svog termina, pa da od 20:59 do 21:02 odigraju mec!
Kurac i fiksno vreme! Odmah se protivim svemu što ima veze sa tim! Iako je neefikasan, ovaj trenutni način je daleko bolji od predloženog, pa pogledajte samo poslednje jebeno kolo, takva bi bila sva da se koristi taj sistem ograničavanja!
Tako je!
Imate još manje od pola sata da odigrate kup.
Ja sam tu.
Za 15 minuta dolazim i igramo...
Крајишници , и званично!
http://img98.imageshack.us/img98/2649/exportwizard1.png
Podržavam!
Tu sam...
Protiv.
Mislim da je bolje da se timovi međusobno dogovaraju oko termina. Ako već treba da da se fiksira neki termin, neka to bude od 22:00 do 23:00 i to poslednjeg dana odigravanja kola. Ali, ako jedna od ekipa javi dan unapred da, na primer, neće moći da igra posle 21:30, a druga ekipa to ignoriše i pojave se tek posle 21:30, onda bi ova druga ekipa trebalo da izgubi službenim, zbog nezainteresovanosti za zakazivanje utakmice...
------------------------------
Takođe, palo mi je na pamet još par ideja u vezi lige:
1.Predlažem da igrače koji imaju zbir glasova za definicije manji od 50 (ili 100, kako se dogovorimo) i/ili igrače koji su se afirmisali kao reprezentativci drugih sajtova (pri tome mislim na Steleta i Sremskog Nindžu) proglasimo za "strance".
I, moj predlog je:
Za isti tim ne mogu da igraju dva stranca.
2. Takođe, igrači moraju da imaju profil na Vukajliji star barem mesec dana. Time bismo zaustavili pravljenje profila samo radi igranja lige.
Arceri su tu, dajte link.
Ово ми се допада.....
I, moj predlog je:
Za isti tim ne mogu da igraju dva stranca.
Е сад , ово поклапа ставку изнад , ако су ту више од месец дана , онда и нису баш тотални "странци".Против ....ЕДИТ: мада , то на дуге стазе може да очува вукајлијашки идентитет овог такмичења........размотрићемо
Brate, on sija.... ^.^
E Džanki, Džanki, Kraljeviću Marko...:(
EDIT: Bolje da je bio službeni...
Mislim da nije fer prema Jorgandziji ovo sa defincijama sad . Realno , skoro 2 meseca igra sa nama , uklopio se , on i njegovi saigraci (pre svega sunshine) su se borili lavovski i zasluzili neku nagradu .
Не брини се ти Шокеру за њега ;)