HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. Don't vori Shokere..Pisem mu ja neke defke da izgura.. Al bilo bi oke da pogurate decka sa plusevima. Nece on pisati odje nista kad pregura stotku.. :)

EDIT: ETo ti sa svojim duplim nalozima ces mu sam nabiti 100 :)

2. Ja mogu da mu napišem koju defku, nije problem ni to :)

3. Ma pisem mu ja one svoje koje sam obriso haahahah!! :D

4. senko, jebo te Milo Djukanovic, ocel bit tog turnira??

5. Него дедер , ел сте ви знали да ми имамо и треће такмичење у оквиру ХБСВ-а?
    "Вукајлија Супер КУп" - победник лиге вс победник купа...........мада у случају да се деси дупла круна тога нема :)

И треба нам трофеј и за то .... ал да мало буде "друкчији од других" ...

6. Senko jebote i ja sam se prijavio za onaj turnir, smoru.

7. А шта ћеш ти на том турниру мајке ти?

8. Igralo mi se a i, da bi učestvovao veći broj takmičara, al' nema veze sad...

9. poz svima eee :)

10. "Вукајлија Супер КУп" - победник лиге вс победник купа...........мада у случају да се деси дупла круна тога нема :)

Zar u tom slučaju ne igra drugoplasirani u ligi protiv osvajača duple krune?

11. to citas li pvt ? :D Aj kad budes mogao da se zagrijemo za finale kupa. Ostavi link bilo gdje, ili ako si sada tu da se dogovorimo..

12. Ja mogu da napravim ali za max. 8 ljudi, posto sa vise obicno nekima laguje. Ako neko ima jaci aploud od Telekomovih 512 ili koliko vec kilobita (i komp koji nije kanta), neka se javi.

13. TO neka hostuje! Sremski ja imam isti net kao ti al' opet se desi da mi zapuca nekad i ne možemo 1v1 da igramo...

14. To-a otpisite za link, ako se javi mi cemo da se zagrijavamo za finale kupa :D
    Al izgleda da je negdje odlutao

15. Ma pravio sam ja i za desetoricu ali tad obicno nekima laguje, dok ostalima radi dobro. Ne secam se da mi se desilo da se niko nije zalio.

16. Je l' igramo ili ne?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.