Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To se i ja pitam...
aj jel igramo
cestitam To-u koji ce ocigledno pobjediti na turniru, a za Sokera i Lupusa imam gudalo da s'igraju....
Probaću ja da organizujem sad nešto protiv PPP jer nema Lakija.
Aj dajte ovde link ako imate solidnog hosta. Ako ne, napravicu ja za osmoricu. Samo da igramo, evo proslo pola 11...
Napravi za 10, čisto da imamo po izmenu, ako laguje onda neka izmene izađu.
Evo, imate max. 5 ljudi da ubacite.
http://www.haxball.com/?roomid=21288a093b2ca0edbf6e3e8cc4c42997cd4c7570c4ae96c293e6a709588969ad&pass=1
Sifra: ziga
Senko ulazi u ligašku sobu!
I ti Sanšajne!
I ti Dule!
izvini l@ki za onaj host, igrali smo sad ovaj turnir za repku, i ja bio host, nikako nisam mogao.
Dobro takmicenje , to svaka cast , mislim da je neprimereno od strane igraca (posebno Dia) da se onolko cetuje u toku meca . S vremena na vreme je i ping skakao , ali avaj , sedplas nas izjeba pa je bilo i provlacenja sluzbenim . To ubedljivi pobednik , samo verujem da su neke stvari bile bolje imao bih vise bodova , ali ne i pobedu .
Rekao sam ti tamo, kažem ti opet: NE MORAŠ DA ČITAŠ KADA IGRAŠ!
A mene je sve vreme jeb'o lag tako da sam usr'o motku
hvala ljudi. svi smo tu negde po kvalitetu jednaki, mozda je ping pravio najvecu razliku, a i po meni takmicenje nije bilo fer jer sam ja bio host, pa stoga i u najvecoj prednosti. predlazem da sledeci put host bude neko neutralan, tako ce svi da svi biti ravnopravni makar sto se toga tice. l@ki, javi kad igram meceve protiv vas. poz svima! :)
kad ste smradovi. 5 puta pitam jel ugasen sajt sa tabelom i niko nista, jebo vas ko da je problem prepisati parove na jebeni papir
Gotov mec - palim sajt sa tabelom - upisujem rezultat - gledam koji je sledeci mec - gasim sajt sa tabelom - startujem mec .
Nemoj da me krivis bezveze , meni je kad-kad lagovalo , u mecu protiv lupusa cak 500 , onda mogu da zamislim kako je tebi koji si tolko daleko .
Da li se svi slažu sa mojim predlogom za grbove i dresove?
Треба да одржимо састанак па све то да ставимо на гласање.Мени је свеједно што се тиче тога ми већ имамо готов грб :)http://uefaclubs.com/images/FK-Obilic.png
Што се тиче парова кола , прошли пут је систем за добијање бројева у бергеровим таблицама био редослед регистрације тимова.Сада ће то бити редослед тимова на табели , у лиги , од првог на доле.Дакле Крајишници 1 , Пропали Сношај 2 и тако редм,То је Мадафакин део посла и било би лепо да ово види.
За нову лигу ће ићи нова тема а на ову лок у једном одређеном тренутку.
http://img835.imageshack.us/img835/5226/arceri.png
nas grb, predstavljan jos odavno...
moram samo da pobrisem ove tackice, ne znam sto nisam jos tad...
EDIT: Laki Odradicu to sutra...
i spremicu novu tabelu...
mozda bi mogli da uvedete pravilo sto se tice izmena, da posle gola bude mogucnost zamene igraca u timu. ako neko u timu nije raspolozen ili ako je veliki lag. msm da bi to bilo sasvim ok. al samo posle gola jer tad ne ide vreme.
Па сад , нешто не верујем да ће то моћи .........него , ел можеш да нам хостујеш вечерас , у 22:00?