1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
3.Емблеми за тимове нису потребни.
4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.
Дакле, одличне одлуке сте донели, само ме интересује пар ствари.
Зашто се куп играо овако дуго ?
Да ли се куп игра 3 вс. 3 ?
Шта ће нам пет играча ?
I ja sam bio protiv, ali aj' da poslušamo Duleta i Lakija, igra se ovoliko dugo jer kup je kao takmičenje veoma kratak, pa da se oseti sva "draž" igranja kupa, a i zato što je kup trening za 3v3 takmičenja, pošto se igra 3v3 na Big terenu.
Da.
Шта ће нам пет играча ?
Zbog kupa koji se igra 3v3, četvrti i peti igrač nisu obavezni.
necu moci l@ki. poz!
Јел ви уопште играте кад ја не правим собе ?
http://www.haxball.com/?roomid=a7d9235e21611911bb8f619892c55d1b5aa1246a0557ecbb8f2f3873f0495c46&pass=1
Сада је и званично.Крајишници су освојили и "КУП КРАЉА"!Дупла круна за Крајишнике.Издоминирали су ове сезоне.Супер купа неће бити јер не могу да играју против себе. :)) Честитам.
http://img508.imageshack.us/img508/581/largetrophycupcopy.png
ne seri da su i kup osvojili?? svaka im cast!
eh da, jel stoji opcija primanja novih timova u ligu od nove sezone?
i zanima me sta ce biti sa Elementima?
Ponovo ce se prijavljaivati timovi...
Pa ne verujem da ce se oni opet prijaviti u tom sastavu...
Ovo snimanje je najdojajnija stvar i predlazem je kao jedno od pravila svake lige . Rezultat meca + prilozeni video dokaz .
kakvo bre snimanje o cemu pricas?
Uvedeno snimanje kao opcija u igri .
http://vukajlija.com/forum/teme/20341-hbsv-heksbol-savez-vukajlije?strana=150#post_1202472
Кад почиње следећа? лига
http://www.haxball.com/?roomid=f2e5c4f709974fcd4fc12457098058104ec8a6d282f0eab6adf0ace1402c96e6&pass=1
BoMdova soba
САСТАНАК ЈЕ ГОТОВ ОВО СУ ОДЛУКЕ!
Због новонасталих околности почетак лиге се одлаже за четвртак , 28.04.2011.
Da se vrati međ' aktivne.
Једно од нових појачања Обилића је Огњетина!
E ljudi imam jedan prijedllog, ja ne znam jel se o tome pricalo ikako, da domacin hostuje?
Glupo, ionako imamo 4 hosta koji mogu da iznesu malo više od 1v1...
cekaj, igramo i dalje 2 na 2 a moze do 5 igraca?
koji ce nam kurac petorica?
e da, u kupu dvije utakmice po 15 minuta (znaci pola sata ukupno) jel? nije mi jasno zasto to toliko?
Дакле, одличне одлуке сте донели, само ме интересује пар ствари.
Зашто се куп играо овако дуго ?
Шта ће нам пет играча ?
I ja sam bio protiv, ali aj' da poslušamo Duleta i Lakija, igra se ovoliko dugo jer kup je kao takmičenje veoma kratak, pa da se oseti sva "draž" igranja kupa, a i zato što je kup trening za 3v3 takmičenja, pošto se igra 3v3 na Big terenu.
Da.
Zbog kupa koji se igra 3v3, četvrti i peti igrač nisu obavezni.
Ново појачање Обилића је Пеки Д Џем.