HBSV - Вукајлија Премијер Лига - 2 вс 2

1. necu moci l@ki. poz!

2. Сада је и званично.Крајишници су освојили и "КУП КРАЉА"!Дупла круна за Крајишнике.Издоминирали су ове сезоне.Супер купа неће бити јер не могу да играју против себе. :)) Честитам.
    http://img508.imageshack.us/img508/581/largetrophycupcopy.png

3. ne seri da su i kup osvojili?? svaka im cast!

eh da, jel stoji opcija primanja novih timova u ligu od nove sezone?
    i zanima me sta ce biti sa Elementima?

4. Ponovo ce se prijavljaivati timovi...
    Pa ne verujem da ce se oni opet prijaviti u tom sastavu...

5. Ovo snimanje je najdojajnija stvar i predlazem je kao jedno od pravila svake lige . Rezultat meca + prilozeni video dokaz .

6. kakvo bre snimanje o cemu pricas?

7. Кад почиње следећа? лига

8. САСТАНАК ЈЕ ГОТОВ ОВО СУ ОДЛУКЕ!

1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
    2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
    3.Емблеми за тимове нису потребни.
    4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
    5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
    6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
    9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.

9. Због новонасталих околности почетак лиге се одлаже за четвртак , 28.04.2011.

10. Da se vrati međ' aktivne.

11. Једно од нових појачања Обилића је Огњетина!

12. E ljudi imam jedan prijedllog, ja ne znam jel se o tome pricalo ikako, da domacin hostuje?

13. Glupo, ionako imamo 4 hosta koji mogu da iznesu malo više od 1v1...

14. cekaj, igramo i dalje 2 na 2 a moze do 5 igraca?
    koji ce nam kurac petorica?

e da, u kupu dvije utakmice po 15 minuta (znaci pola sata ukupno) jel? nije mi jasno zasto to toliko?

15. 1.Утакмице лиге ће трајати 3 минута.
    2.Играчи који играју меч дужни су непосредно по почетку меча да се упишу на форумској лигашкој теми.
    3.Емблеми за тимове нису потребни.
    4.Куп се игра у две утакмице , утакмица траје 15 минута.Рачуна се укупан скор.
    5.И даље важи стари систем уговарања мечева и одигравања.
    6.Учесници лиге морају да имају профил на вукајлији стар минимум месец дана и минимум две дефиниције и сто поена.
    9.Поред три обавезна играча тимови могу да имају максимално пет играча у тиму.Дакле дозвољена су још два појачања.

Дакле, одличне одлуке сте донели, само ме интересује пар ствари.

Зашто се куп играо овако дуго ?
    Да ли се куп игра 3 вс. 3 ?
    Шта ће нам пет играча ?

16. Зашто се куп играо овако дуго ?

I ja sam bio protiv, ali aj' da poslušamo Duleta i Lakija, igra se ovoliko dugo jer kup je kao takmičenje veoma kratak, pa da se oseti sva "draž" igranja kupa, a i zato što je kup trening za 3v3 takmičenja, pošto se igra 3v3 na Big terenu.

Да ли се куп игра 3 вс. 3 ?

Da.

Шта ће нам пет играча ?

Zbog kupa koji se igra 3v3, četvrti i peti igrač nisu obavezni.

17. Ново појачање Обилића је Пеки Д Џем.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.