Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
pa Bojan je hostovao nekoliko puta pa mozemo da probamo kod njega :/
on je sad otiso da se istusira, vratice se odma pa vam saljem link sobe na pvt
Xelo, Dusane, hoćete večeras da odigramo kup?
mogu i ja ljudi! ionako sam u ekipi jebga :)
hvala senko ali odigrali smo :*
nego
Sunshine 2 gola
Sedplas 1 gol
1 autogol
Ne verujem da ce se Elemenati pojaviti , s toga sluzbeni za sigurno .
upisite se obojica da se vidi da ste kompletni Sokeru...
KOMPAUND, DUŠANE jeste tu?
Madafaka ja rekoh Chavezu da je slobodan , posto znam da se ovi ne okupljaju. Ne mozemo ko debili da cekamo nepostojeci voz .
Крајишници - ЛАГ / 3-1 (Саншајн 2г , Седплас 1г)
Нимиц - Елементи /
Звездале - Обилић / 3-0 (Стелекс 2г , Из Сенке 1г )
Компаунд - Wihnehwotumeprobraborzakduei /
Арчери - Пропали Сношај / 1-1 (Мадафака Шит 1г , Лупус 111 1г)
Компаунд, Вунево , немате још много времена......
Tu sam ja jeb'o vas.
Ne brini se Laki znaš da smo već 5-6 mečeva odigrali u poslednjih 15-ak minuta :)
Dule je tu, Kompaunda nema, e zbog toga što sam ja izabrao da se drogerišem celi dan čekamo ih do 23:00 tačno, po mom satu, koji sad otkucava 22:10 (namerno sam ga vratio nazad).
DOŠLI JABU I REME!
KO ĆE DA HOSTUJE?
Ja sam tu, Reme dolazi za 20min.
http://www.haxball.com/?roomid=0d6d607a36d73ce71503f33284caffa06da63c6d67cde0c47ca8826a7a927d94&pass=1
Evo uđite ovde digramo malo
Kompaund je tu.
Kompaund - Wihnehwotumeprobraborzakduei
Strelci:
Reme 1g
Kompaund - Wihnehwotumeprobraborzakduei 1:0
Reme 1g
Daj reme izbaci to 2:53 iz posta molim te... Koja glupa greška jebote...
Mislim da će se XelA i Dušan složiti ako kažem da je Kompaund bio bolji tim u ovoj utakmici. Naši protivnici nisu imali 1 opasniju priliku, dok je na drugoj strani Reme sve vreme ugrožavao njihovu odbranu. Na kraju se desilo šta se moralo desiti. :D
U svakom slučaju, čestitam protivnicima na odličnoj igri. Igrali su svojim stilom, i smatram da su bili vrlo dobro organizovani. Naravno. čestitam i mom saigraču, koji postaje klasični špic. Još kada bi uvežbao odbranu... ;)